Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ-Επαναλειτουργεί η μπάντα της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας!!!

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΔΣ της Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας μας ανακοινώνει ότι αποφάσισε ομόφωνα την επαναλειτουργία της Μπάντας της σχολής, μίας από τις ιστορικότερες μπάντες της χώρας μας.

Την ευθύνη της επανέναρξης λειτουργίας την εμπιστεύθηκε στον Άγγελο Πρωτοψάλτη, τον νέο Αρχιμουσικό της Μπάντας.

Η απόφαση αυτή έρχεται να υλοποιήσει το όραμα του Προέδρου της Δρ. Γεράσιμου Βεργωτή για την έναρξη μια νέας εποχής αντάξιας της μουσικής παιδείας και του πολιτισμού των Κεφαλλήνων.

Η απόφαση αυτή είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει μια νέα ελπιδοφόρα πορεία για την πολιτιστική αναβάθμιση του νησιού μας και πρέπει να στηριχθεί με όλες μας τις δυνάμεις από όσους έχουν τις θεσμικές ευθύνες αλλά και όσους μπορούν να σταθούν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια.

Ως βετεράνος μουσικός της Φιλαρμονικής σχολής αλλά και ως ένα νέο μέλος της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και θερμά συγχαρητήρια σε όσους αγάπησαν και στήριξαν διαχρονικά την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας και βεβαίως σε όσους πήραν αυτή την απόφαση και θα συνεχίσουν με πολλή αγάπη να την υπηρετούν .

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι τώρα είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή σε αυτό το νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα όσοι και όσες επιθυμούν να σπεύσουν και να εγγραφούν στα μητρώα της για να γίνουν μέλη της, ενισχύοντας με την παρουσία μας μια προσπάθεια που αύριο όλοι μας θα αισθανόμαστε ως Κεφαλλήνες πολύ υπερήφανοι !

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας διαβάστε το επισυναπτόμενο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Μακής Μεταξάς
τ. Νομάρχης Κεφαλονιάς