Αγαπητό kefalonia magazine

Ένα από τα θέματα που συζητούνται εντόνως στα πολιτικά τραπέζια μετά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου είναι η διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Θ. Φλωράτου από την παράταξη Μιχαλάτου και η φημολογία για “σύμπραξη” και μετεκλογική συνεργασία του κ. Μιχαλάτου με τον κ. Παρίση.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι με την κίνηση διαγραφής ο Θ. Μιχαλάτος “έκλεισε τα στόματα” όλων όσοι υποστηρίζουν ότι θα συνεργαστεί με την παράταξη της Δημοτικής Αρχής

Άλλοι όμως υποστηρίζουν ότι ο κ. Μιχαλάτος δεν μπορούσε να κάνει τίποτε διαφορετικό, ιδιαίτερα μάλιστα όταν ήδη κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που έκαναν λόγο για “επιβεβαίωση της σύμπραξης”. Ουσιαστικά δηλαδή ήταν μία κίνηση-μονόδρομος.

Ποιοί έχουν δίκιο; Θα δείξει το μέλλον και μη πορεία της παράταξης Μιχαλάτου. Όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή Παρίση χθες έλαβε “σωσίβιο ζωής” από μέλος της παράταξης του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Το οποίο μάλιστα και δεν το χρειαζόταν μια και είχε την πλειοψηφία να πάρει οποιαδήποτε απόφαση ήθελε

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Σαμούρης: “Η ΑΑΔΕ λέει ότι δεν κόπηκαν 25 αποδείξεις. Αν αυτό δεν συνιστά μείωση εσόδων από τον Δήμο και φοροδιαφυγή, τι συνιστά;”(video)
Επόμενο άρθροΜε αυτές τις αγαπημένες της φωτογραφίες από την Κεφαλονιά, αποχαιρετά τον Αύγουστο η Μαρία Μπεκατώρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)