Ο Μητσοτάκης θα πάει στο “Μέγαρο” & τα σενάρια “οργιάζουν”…

Αγαπητό kefalonia magazine

Είναι εδώ και μέρες γνωστό ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Κεφαλονιά το Σάββατο ανήμερα της εορτής του Αγίου Γερασίμου.

Μέχρι αυτή την ώρα το πρόγραμμά του δεν έχει γίνει γνωστό, αν και τοπική ιστοσελίδα με “ισχυρούς δεσμούς” με το κόμμα της ΝΔ αποκάλυψε σήμερα ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ θα επισκεφθεί το “Μέγαρο” και τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλ. Παρίση.

Αυτό ήταν το τελευταίο διάστημα και το θέμα που σήκωσε αντιπαράθεση καθώς μερίδα των τοπικών ΜΜΕ ισχυριζόταν ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να δει τον Παρίση μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά με τα πορίσματα των Ελεγκτών κατά της Διαφθοράς για τον Δήμο Κεφαλονιάς και προκειμένου ο ίδιος και το κόμμα της ΝΔ να μην “συνδεθούν” με όλα αυτά.

Τελικά ο Πρόεδρος της ΝΔ θα πάει στο “Μέγαρο” και οι δικές μου οι πληροφορίες λένε ότι δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους στενούς του συνεργάτες για να το κάνει για τον εξής λόγο: Στην Πειραιώς τα μηνύματα που φτάνουν για την δημοτικότητα του Παρίση και της Δημοτικής Αρχής είναι πολύ άσχημα και κάνουν λόγο για “καθίζηση”. Όμως επειδή στον συνδυασμό της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ το 80-90% των στελεχών ανήκουν στην ΝΔ και μία εκλογική αποτυχία σίγουρα θα επηρεάσει και το βουλευτικό ψηφοδέλτιο, θα γίνει μία προσπάθεια , αρχής γενομένης από το Σάββατο, να ανέβει το ηθικό και η συσπείρωση της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να μην “καταρρεύσει” συνολικά το κόμμα στην Κεφαλονιά.

Ο Μητσοτάκης λοιπόν θα δει και θα “αγκαλιάσει” τον Παρίση προκειμένου να μην χαθεί και αυτή τη φορά η έδρα του Νομού. Αυτό τον συμβούλεψαν και μένει να δούμε το αποτέλεσμα…

Ο τοπικός αναλυτής