Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το μπαλκόνι μου σε ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΒΡΑΔΙΈΣ τις τελευταίες 10 μέρες, η δε πρώτη είναι αποψινή. Φτιάξανε πεζόδρομους. Κάποιοι κλειδοκρατορες θεώρησαν ότι θα μπορούν να έχουν τον έλεγχο των πεζοδρόμων γιατί έτσι θέλησαν και έτσι ΝΟΜΙΖΑΝ ότι μπορούσαν. Και κάποιοι άλλοι – ίσως οι ίδιοι – ΝΟΜΊΖΟΥΝ τώρα ότι μπορούν να κάνουν τη γειτονιά μου σκουπιδότοπο. Και βγάζουν τα σκουπίδια τους – ΠΟΛΛΑ και ΟΧΙ ΟΙΚΙΑΚΑ – και τα αφήνουν ΧΥΜΑ δίπλα στον “μπολιτιζμενο” πεζόδρομο. 38 χρόνια έχω σ’αυτή τη γειτονιά: τέτοιο πράγμα ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΆΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. Τι έγινε; Εκθειάσατε τους πεζόδρομους, αλλά διαπιστώσατε πως με τα ΚΆΓΚΕΛΑ ΠΑΝΤΟΥ δεν μπορείτε να μεταφέρετε τα βρωμοσκουπιδια σας εκεί που πρέπει; ΘΈΛΑΤΕ ΓΚΛΑΜΟΥΡ ΚΑΙ ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΑ ΦΩΤΑ;;; ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΧΥΜΑ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΌΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΆΔΟ 10 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΆΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ;;;; ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, ΙΧΝΟΣ ΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ;;;;

(υποσημειώσεις:

*Ο “πολιτισμός” είναι λέξη που δεν σας αξίζει ούτε σε εκατό εισαγωγικά. Μπολιτιζμος και πολύ σας πέφτει.

**σε όποιον πει ότι ΕΓΩ κάνω ζημιά στον τόπο και τον τουρισμό που δημοσιεύω τα παρασκήνια της απαστράπτουσας Ριζοσπαστών: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΖΗΜΙΆ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΉ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΊΑΣ, ΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ.

***Ανοίγω δημόσια την ανάρτηση, όποιο μπλογκ θέλει την “κλέβει” ελεύθερα και την αναδημοσιεύει, με το όνομά μου από κάτω. ΕΠΏΝΥΜΑ όπως πάντα. Πηξαμε στους ανώνυμους σχολιαστές να τη λένε ο ένας στον άλλον, για την ανωνυμία του ΑΛΛΟΥ πάντα!)

Από το fb της Μίνα Θεοφιλάτου