Στην «Ημέρα» μιλούν οι ξένοι επισκέπτες που έχουν έρθει στο νησί μας για τις διακοπές τους. Οι πιο νέοι τονίζουν ότι θα συνεχίζουν τη διασκέδαση τους έστω και αν κλείνουν τα μαγαζιά μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ οι πιο μεγάλη σε ηλικία δείχνουν να μην πτοούνται και σημειώνουν ότι θα περάσουν καλά στις ώρες που επιτρέπεται.
Μεγάλες αλλαγές φέρνει στον τουρισμό του νησιού μας η αλλαγή του ωραρίου για τα κλάμπ και τα εστιατόρια, αφού επηρεάζονται και οι τουρίστες από το εξωτερικό που έρχονται στο νησί. Κάποιοι μάλιστα μόλις έχουν καταφθάσει στο νησί και εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους για τα νέα μέτρα που παίρνονται για να μετριαστεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Ας δούμε ποιες είναι οι απόψεις τους

«Νομίζω ότι δεν είναι καλό για την οικονομία. Νομίζω τα μπαρ έπρεπε να μένουν ανοιχτά περισσότερη ώρα. Νομίζω είναι ανόητο. Είναι σίγουρα η λάθος επιλογή»


«Ήρθα εδώ για τη νυχτερινή ζωή και όλα κλείνουν στις 12. Θα απολαύσουμε τον ηλιόλουστο καιρό, θα περάσουμε καλά με τις οικογένειες μας και θα πάμε για ύπνο»


«Εγώ γυρίζω νωρίς στο δωμάτιο γιατί είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία αλλά θα επηρεάσει τους νεότερους αλλά εμένα δεν με πειράζει. Είναι κρίμα για τους πιο νέους όμως»

>
«Θα δούμε που θα έχει πάρτι μετά τα μεσάνυχτα και θα πάμε. Το ότι κλείνουν τα μαγαζιά δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε τη διασκέδαση. Θα πάμε στην παραλία ή σε κάποιο διαμέρισμα για να συνεχίσουμε τη νυχτερινή μας διασκέδαση»

Πηγή: imerazante.gr

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: Αλλάζουν ωράριο και τα στριπτιτζάδικα μετά τα τελευταία μέτρα
Επόμενο άρθροΘρίλερ με ύποπτη κίνηση σκάφους στα ανοικτά της Ρόδου – Έπεσαν πυροβολισμοί – Στήνει “προβοκάτσια” η Τουρκία;