Η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκε χτε; 14 Οκτωβρίου σε 13 χρόνια κάθειρξη για διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, ενώ κάποια από αυτούς πήραν ένα χρόνο ακόμα κάθειρξης για οπλοκατοχή. Η δίκη τελείωσε, κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνωρίστηκε στους καταδικασθέντες αυτό όμως δε σημαίνει ότι το κράτος θα τους αφήσει απροστάτευτους στην προσπάθειά τους να σωφρονιστούν.

Ναι μπορεί να διεύθυναν μία εγκληματική οργάνωση υπεύθυνη για φόνους και απόπειρες δολοφονιών και βίαιων επιθέσεων αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να ξαναγίνουν άνθρωποι. Και αυτό πρέπει να γίνει με ένα ολικό makeover μέσα και έξω.

Για το έξω η σωφρονιστική ομάδα κομμωτών των φυλακών έκανε το θαύμα της και στα πλαίσια του makeover των νεοναζί πρώην βουλευτών αποφάσισε να κάνει το καλύτερο που μπορούσε και να ανανεώσει αυτά τα ξυρισμένα ως επί το πλείστον κεφάλια, τα οποία από μόνα τους παραπέμπουν σε συγκεκριμένη ιδεολογία, ειδικά αν συνοδεύονται από συγκεκριμένα τατουάζ.

Η ομάδα κομμωτών και στυλιστών των φυλακών έκανε το θαύματα της και τα επτά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης άλλαξαν κουπ, ανανεώθηκαν και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν την πολύχρονη ζωή τους στα κελιά τους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο menshouse.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ντροπή είναι ακόμα έξω: Οι 2 χρυσαυγίτες που θα έπρεπε να κάνουν παρέα με τους ναζί στη φυλακή
Επόμενο άρθροΙδού το «μυστικό» των σούπερ μάρκετ Γαλαξίας -Τι συμβαίνει