Στην ομολογία ότι η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας της οποίας είναι μέλος, οδηγείται τις περισσότερες φορές σε λάθος αποφάσεις προχώρησε η Αναστασία Κοτανίδου, καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και διευθύντρια ΜΕΘ Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

«Συμφωνώ ότι στην επιτροπή ενώ είχαμε πάρει το σωστό δρόμο στην αρχή, κάπου στη μέση τον χάσαμε αυτό τον σωστό δρόμο και τώρα δεν μπορούμε να ξαναβρούμε τον βηματισμό μας. Γίνονται κάποιες προσπάθειες, δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικές θα είναι αυτές, όμως η εντύπωσή μου είναι ότι όλοι έχουμε κουραστεί, οι συνεδριάσεις της επιτροπής είναι πολύωρες, με πάρα πολλές συζητήσεις με πάρα πολλά θέματα τα έρχονται στην επιτροπή και ενδεχομένως αυτό να μας οδηγεί τις περισσότερες φορές σε κάποιες λάθος αποφάσεις και δυστυχώς στη λάθος μεταφορά αυτών των αποφάσεων», είπε χαρακτηριστικά η κ. Κοτανίδου, μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών του Β. Βενιζέλου, με θέμα «Πανδημία και κοινωνική συνοχή».

«Καρφιά» Βενιζέλου σε Χαρδαλιά

Το έναυσμα για την ομολογία της κ. Κοτανίδου έδωσε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Β. Βενιζέλος ο οποίος , ο χαρακτήρισε την Επιτροπή «μαύρο κουτί» κάνοντας λόγο για συγκρούσεις και πλούσιο διάλογο στο εσωτερικό της. «Μετά όμως βγαίνει ένα χαρτάκι και το ανακοινώνει η κυβέρνηση, ο κ. Χαρδαλιάς. Μήπως αυτό δημιουργεί αυτό ένα πρόβλημα νομιμοποίησης και αποδοχής των μέτρων;», αναρωτήθηκε ο κ. Βενιζέλος, αφήνοντας σαφώς, να εννοηθεί ότι διαφωνεί με αυτή την τακτική.

Δείτε το βίντεο στο 1:40

Πηγή: aftodioikisi.gr
Προηγούμενο άρθροΕπιστρεπτέα προκαταβολή 7: Ποιοι τη δικαιούνται, πότε θα δοθεί και τι αλλάζει – Όροι και προϋποθέσεις
Επόμενο άρθροΜαρουσάκης: Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (βίντεο)