Π.Δρακουλόγκωνας: «Όποιος ισχυρίζεται πρόβλημα στον Μύρτο , να λάβει υπόψιν τα τρία έργα που έχουν γίνει» |ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο Start παραχώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης , Παναγής Δρακουλόγκωνας , ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σχετικά με όσα ακούγονται για την ασφάλεια του Μύρτου του μετά και τις δηλώσεις του πρόεδρου του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Ευθύμιου Λέκκας, οι οποίες προκάλεσαν αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς και όχι μόνο !

«Κακώς ο Μύρτος θεωρήθηκε ότι ανήκει στις 7 επικίνδυνες περιοχές για κατολισθήσεις» , επισήμανε μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης , κύριος Δρακουλόγκωνας , σχολιάζοντας το θέμα , ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ,  ότι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που έγινε αυτό.

Η απορία του αυτή μάλιστα «γεννήθηκε» από την στιγμή , καθώς στον Μύρτο έχουν γίνει τρία έργα (ένα από την ΠΙΝ και δύο από το ΥΠΟΜΕΔΙ , υπό την επίβλεψη της Περιφέρειας) , με βάση τις  μελέτες του 2014 και όλα ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν αρχές του 2016!

Ο κύριος Δρακουλόγκωνας ανέφερε χαρακτηριστικά , ότι όποιος ισχυρίζεται πως υπάρχει πρόβλημα ,πρέπει λάβει υπόψιν τα έργα που έχουν εκτελεστεί στον Μύρτο , τα οποία έχουν γίνει με τα πιο σύγχρονα μέσα .

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : 

Αναδημοσίευση από www.startmediacorfu.gr