Π. Φιλίππου: Όλοι τον θέλουν και τον διεκδικούν-Με ποιον θα κατέβει στις εκλογές

Αγαπητό kefalonia magazine

Ο Περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Φιλίππου μπορεί να είναι χαμηλών τόνων, όμως αυτό καθόλου δεν τον εμποδίζει να εκτιμάται ως ιδιαίτερα ικανός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία και έτσι να θεωρείται ως “άσος” στην φαρέτρα του συνδυασμού που συμμετέχει.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι τόσο ο συνδυασμός του Αλ. Παρίση όσο και ο συνδυασμός του Θεοφ. Μιχαλάτου επιθυμούν διακαώς να τον εντάξουν στο δυναμικό τους και μάλιστα έχουν γίνει και σχετικές προσεγγίσεις.

Τι θα κάνει ο αγαπητός Παναγιώτης; Η άποψή μου είναι ότι επειδή το τοπίο στο Δήμο είναι αρκετά μπερδεμένο και κυρίως επειδή ο Θ. Γαλιατσάτος προχώρησε πρόσφατα και στην αναβάθμισή του καθώς τον όρισε εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, ο κ. Φιλίππου θα συμμετέχει και πάλι στο ψηφοδέλτιο του Περιφερειάρχη.

Από εκεί και πέρα τις λιγότερες πιθανότητες έχει το “Μέγαρο” καθώς ο κ. Φιλίππου φαίνεται να “διαβάζει” (όπως άλλωστε και η τοπική κοινή γνώμη) ότι το κλίμα είναι αρκετά αρνητικό για το συνδυασμό του νυν Δημάρχου Κεφαλονιάς

Ο τοπικός αναλυτής