Παγώνη: Ηρεμήστε με το Πάσχα στο χωριό, τα είδατε τα κρούσματα

Τι είπε η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη για τις μετακινήσεις το Πάσχα και τον κορονοϊό

Για τις μετακινήσεις των πολιτών την περίοδο του Πάσχα, τα κρούσματα κορονοϊού, τους διασωληνωμένους και την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μίλησε το πρωί της Παρασκευής η πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη. «Ηρεμήστε όλοι με το Πάσχα στο χωριό. Τα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους θανάτους τα είδατε», είπε χαρακτηριστικά.

«Το σύστημα έχει πιεστεί. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα κάνουμε διαφορετικό Πάσχα, θα πάμε στις εκκλησίες στους προαύλιους χώρους με μάσκες και αποστάσεις, αλλά την τελευταία εβδομάδα θα κριθεί αν θα επιτραπούν οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, γιατί με 819 διασωληνωμένους είναι δύσκολο», σχολίασε η κυρία Παγώνη.

Η ίδια, μιλώντας στο Mega τόνισε: «Aυτή είναι ίσως από τις δυσκολότερες φάσεις. Ο κόσμος έχει μπερδευτεί και με τους εμβολιασμούς. Καταλαβαίνουμε την ψυχική πίεση που έχουν και ότι θέλουν να ξεφύγουν αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί αν θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό καλοκαίρι».

«Θα φανεί μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη – Μεγάλη Τετάρτη πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα. Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, θα είναι δύσκολο κάποιος να πει ότι μπορείτε να φύγετε. Όπως και να έχει, ο κόσμος θα μπορεί να βγει, θα μπορεί να πάει από δήμο σε δήμο, δε θα είναι όπως πέρυσι, να είμαστε κλεισμένοι μέσα», συμπλήρωσε.

Πηγή: ethnos.gr