ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ

Όπως κάθε χρόνο (δύο φορές) έτσι και φέτος έγινε ο καθαρισμός του κοιμητηρίου στο χωριό μας από τα χόρτα και όχι μόνο αλλά και των χώρων της εκκλησίας έξωθεν του προαυλίου.
Με την ευκαιρία της ενημέρωσης αυτής επιτρέψτε μου να πω τα εξής.
Στον χώρο του κοιμητηρίου υπάρχουν εγκαταλειμμένα μνήματα τα οποία δημιουργούν άσχημη εικόνα στο χώρο. Θα παρακαλούσαμε λοιπόν τους ενδιαφερόμενους να φροντίσουν για την επισκευή ή συντήρηση τους, αν δεν το επιθυμούν να τα παραδώσουν για να χρησιμοποιηθούν όπου ζητηθεί χρήση, μιας και υπάρχει μεγάλη έλλειψη χώρου.
Όπως δείχνει και η εικόνα στο χώρο μέσα υπήρχαν πολλά σκουπίδια (μπουκάλια, πλαστικά κεριά, παλιά λουλούδια και διάφορα άλλα) τα οποία περισυλλέγησαν. Η εικόνα αυτή είμαι βέβαιος πως δεν μας ταιριάζει, δημιουργήθηκε όμως από εμάς τους επισκέπτες. Θα πρότεινα λοιπόν και πάλι αφού η επιστροφή μας περνά από κάδους απορριμμάτων ότι έχουμε να πετάξουμε να το πηγαίνουμε εκεί και όχι να το εγκαταλείπουμε οπουδήποτε στο χώρο ακόμα και στο προαύλιο της εκκλησίας.
Τέλος να πω ότι τα οικονομικά της εκκλησίας έχουν στενέψει αρκετά κυρίως λόγω της πληρωμής των εργασιών επισκευής της.
Γι αυτό όποιος μπορεί τον καλούμε να βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στα έξοδα αυτά και στα επόμενα του Αυγούστου αλλά και άλλων εργασιών όπως περισυλλογή σε παλιά μάρμαρα, πέτρες, μπάζα κτλ, μιας και η εκκλησία δεν εισπράττει κανένα έσοδο από το νεκροταφείο το οποίο όμως θέλουμε όλοι να είναι περιποιημένο. Για μια ακόμη φορά παρακαλούμε όσους θέλουν να κάνουν οποιαδήποτε εργασία εντός του κοιμητηρίου να ενημερώνουν ώστε να μην επιτρέπουμε στα συνεργεία να εγκαταλείπουν τα περισσεύματα τους στον χώρο.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗΝ ΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΛΛΙΩΡΗΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥΌπως κάθε χρόνο (δύο φορές) έτσι και φέτος έγινε ο καθαρισμός του κοιμητηρίου στο χωριό μας…

Gepostet von Βασίλης Μαλλιώρης am Montag, 18. Mai 2020