Παναγής Δρακουλόγκωνας: Δεν υπάρχει ενδεχόμενο σεισμού- Συνιστώ ψυχραιμία στον κόσμο

Στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα», φιλοξενήθηκε ο α/περιφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Δρακουλόγκωνας.

Μετά από φήμες που ξέσπασαν σχετικά με μεγάλο επικείμενο σεισμό, με αφορμή μια συνάντηση της Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια προετοιμασίας σε περίπτωση σεισμού, ο α/περιφερειάρχης φιλοξενήθηκε στον Cosmos 96,5 για να δώσει απαντήσεις και ένα τέλος στην όποια φημολογία.

Ήταν κατηγορηματικός ότι δεν έχει κάποια ειδοποίηση ή κάποια ενημέρωση για σεισμό. Παρ’ όλα αυτά όλοι γνωρίζουν ότι στην Κεφαλονιά ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποιος σεισμός και έτσι η προετοιμασία είναι απαραίτητη είτε γίνει ένας σεισμός αύριο είτε σε 10 χρόνια. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε: «Ακόμα και ένα παιδί 10 ετών ξέρει ότι η Κεφαλονιά είναι σεισμογενής περιοχή. Προτιμούμε να είμαστε έτοιμοι, όποτε και αν συμβεί ο σεισμός».

Τέλος, σε θέματα της καθημερινότητας (δρόμους κλπ), επισήμανε για μια ακόμα φορά ότι όσα έργα επιβλέπονται από το Υπουργείο είναι αδύνατον να γίνουν καθώς η επίβλεψή τους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από υπάλληλο του Υπουργείου, που βρίσκεται στην Αθήνα. Για τα έργα που εκτελούνται από την Περιφέρεια είπε ότι προχωράνε στο μέτρο του δυνατού.

Αναδημοσίευση από www.cosmos965.gr