Αγαπητοί φίλοι και φίλες του συλλόγου η ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας στην παραλία παλιολινος αφορά σε ένα φαινόμενο το οποίο δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Υπάρχει ένα μικρό δοχείο απορριμάτων που φαίνεται στη φωτογραφία το οποίο προορίζεται μόνο για μικρά απορρίμματα. Παρακαλούνται οι φίλοι επισκέπτες της παραλίας και ειδικά αυτοί που κάνουν πικ-νικ, φεύγοντας να παίρνουν τα απορρίμματα τους μαζί τους αφού λίγο πιο πάνω υπάρχουν κάδοι απορριμάτων. Η σύσταση- παράκληση γίνεται διότι τα απορριμματοφόρα του δήμου δεν έχουν πρόσβαση εκεί με αποτέλεσμα η μεταφορά των σκουπιδιών και η αλλαγή σακούλας να επαφίεται στο φιλότιμο κάποιον ελάχιστων ατόμων. Σημειώνω δε ότι η ύπαρξη σκουπιδιών έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη συγκέντρωση από σφίγγες οι οποίες ξέρουμε πόσο επικίνδυνες είναι για όλους Αλλά ειδικά για τα μικρά παιδιά.
Σας ευχαριστώ
Ο πρόεδρος του συλλόγου Νικόλας Γαβριελάτος

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του συλλόγου η ανάρτηση της συγκεκριμένης φωτογραφίας στην παραλία παλιολινος αφορά σε ένα…

Δημοσιεύτηκε από Paliolinos Politistikos Syllogos στις Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Προηγούμενο άρθροΚοινότητα Ριφίου: στάλθηκαν για άλλη μια φορά μηχανήματα στο χωριό μας προκειμένου να καθαρίσουν κάποια σημεία και ο δρόμος που πάει προς τα Κηπουρια (εικόνες)
Επόμενο άρθροΌταν ο Φώτης Αλέπoρος ξεσήκωνε πριν 37 χρόνια χιλιάδες Αθηναίους με την μαντολινάτα του στο περίφημο πάρτυ του Κελαηδόνη στη Βουλιαγμένη [εικόνες]