Παυλος Παπαδατος: Δεν έχω κανένα διλημμα-Οι πολίτες γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει

Αγαπητό Kefaloniamagazine
Σχετικά με το άρθρο σας : To μεγάλο δίλλημα του Παύλου Παπαδάτου
θα ήθελα να γνωρίζετε ότι: Δεν βρίσκομαι προ κανενός διλλήματος, γιατί σε όλη μου τη ζωή έβαζα και θα συνεχίσω να βάζω, πάνω από κάθε τι άλλο, το συμφέρον της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Γνωρίζω τις δυνατότητες των νησιών μας και είμαι εις θέση να γνωρίζω πως μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε και να τις αναδείξουμε προς το συμφέρον όλων μας.
Αν ο αρχηγός της ΝΔ μου δώσει το χρίσμα και οι συμπατριώτες και των δύο νησιών μας με εμπιστευτούν και με τιμήσουν να τους εκπροσωπήσω, ας είναι σίγουροι ότι δεν θα είχα κανένα ενδοιασμό να συνεργαστώ εν πλήρη αρμονία με οποιονδήποτε έχουν επιλέξει οι συμπατριώτες μου για δήμαρχο ή περιφερειάρχη.
Ειδικά οι κεφαλλονίτες δεν περιμένουν εμένα να τους διαφωτίσω και να τους ανοίξω τα μάτια ως προς τα καλά ή κακά που συμβαίνουν στο νησί μας. Ζουν και βιώνουν καθημερινά τα πάντα όσα συμβαίνουν στον τρόπο μας. Γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, πολύ καλύτερα από εμένα, και σταμάτησαν να ψάχνουν για σωτήρες. Δεν περιμένουν θέσεις, περιμένουν να ακούσουν ρεαλιστικές προτάσεις που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη των νησιών μας.
O σκοπός όλων μας πρέπει να είναι κοινός: H μεγιστοποίηση του οφέλους που μπορεί να προέλθει από τη σωστή εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των νησιών μας, και πάντα προς το συμφέρον όλων μας. Συνεπώς μην ψάχνετε για ανύπαρκτα διλλήματα.
Κεφαλλονίτες και Ιθακήσιοι γνωρίζουν καλά ποιος είμαι και ποια στάση, απαρεγκλίτως, έχω κρατήσει έως σήμερα. Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι συμπατριώτες μας ήδη γνωρίζουν τους λόγους, για τους οποίους όταν θα έλθει η κατάλληλη στιγμή θα τους ζητήσω να με εμπιστευτούν. Ας περιμένουμε όμως πρώτα να μας δώσει το χρίσμα ο αρχηγός μας Κυριάκος Μητσοτάκης και εγώ θα μιλήσω απευθείας με τις χιλιάδες εκείνων που αγαπούν και θέλουν να δουν καλύτερες ημέρες τα νησιά μας, και δεν πρόκειται να μιλήσω μέσω στημένων μηχανισμών.
Παυλος Παπαδατος