Παύλος Παπαδάτος: Τι είπα στον Θεοφιλο Μιχαλατο

Αγαπητό KefaloniaMagazine

Κάνατε μία ανάρτηση που αφορά εμένα και η οποία είναι εντελώς ανακριβής. Αναφέρατε ότι χθες βράδυ συναντήθηκα με τον κύριο Μιχαλάτο αγνοώντας στο χορό των αστυνομικών και μεταξύ άλλων συζήτησα τα ακόλουθα τα οποία είναι εντελώς ανακριβή:

«Οι Παπαδάτος, Μιχαλάτος, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνούν στην πλειονότητα των θεμάτων που τέθηκαν και έδειξαν έτοιμοι και αποφασισμένοι να δημιουργήσουν τις νέες βάσεις για την ανάπτυξη του νησιού. Σίγουρα, θα υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις»

Αγαπητό kefaloniamagazine το μόνο που είπα στο κύριο Μιχαλάτο στα δέκα δευτερόλεπτα που κάθισα στο τραπέζι μετά από πίεση ενός κυρίου που δεν θυμάμαι το όνομά του ήταν ακριβώς τα εξής: Εσύ Θεόφιλε δεν βγαίνεις στο τηλέφωνο ούτε τώρα που δεν είσαι δήμαρχος, φαντάσου και να γίνεις. Άλλο επιχειρηματίας και άλλο δήμαρχος φίλε μου. Με ρώτησε πότε πιστεύω ότι θα γίνουν οι εθνικές εκλογές και του είπα ότι ίσως γίνουν τον Μάιο αλλά αγαπάνε και την καρέκλα και ίσως προσπαθήσουν να πάνε για Φθινόπωρο. Ευχήθηκα στους παρακαθήμενους καληνύχτα και έφυγα, όπως σας λέω και σε εσάς (Καλό είναι να γνωρίζετε ότι κάθισα από τις 9.10 έως 12.05 με την κυρία Κράτσα και τον κύριο  Κράτσα και την κυρία Ειρήνη Στεφάτου και τους επικεφαλείς αστυνομικούς συνδικαλιστές στο ίδιο τραπέζι)

Παύλος Παπαδάτος

Σημείωση kefaloniamagazine: Τα όσα γράφτηκαν για την συνάντηση Παπαδτου-Μιχαλατου προέκυψαν από ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.kefaloniatimes.gr.