ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΑΒΛΟΙ (στην Κεφαλονιά)

Με όσα γίνονται σ αυτό το νησί μέχρι κι η άνοιξη πήρε των ομματιών της! Πού να μείνει όταν η κατάσταση θυμίζει τους στάβλους του Αυγεία!
Εμείς όμως επιμένουμε και μένουμε εδώ και άντε να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.
Ανακεφαλαίωση λοιπόν , να δούμε τα εκλογικά δεδομένα στο τοπικό πεδίο .
Πρώτα απ όλα έχουμε την τωρινή δημοτική αρχή του Παρίση που θέλει να γίνει ”νυν και αεί”. Κι αν είχαμε έστω κι ένα λόγο χαλάλι.Αλλά τι να πρωτοθαυμάσει κανείς !
Eγκατάλειψη παντού , ηγεμονικές τάσεις .
Το δημοτικό συμβούλιο λειτουργεί με τους όρους του ”αποφασίζω και διατάζω”
Κανένα πρόβλημα της πόλης δεν έχει λυθεί ( φρεάτια βουλωμένα που με τις πρώτες ζέστες βρωμάνε, κυκλοφοριακό , χώροι στάθμευσης , πεζοδρόμια που δεν εξυπηρετούν τους πεζούς ,, σχολεία, υγεία κλπ)

Απάντηση σε όλα έρχεται να δώσει η ”Δημοτική συμπολιτεία” του Μιχαλάτου.
Η παράταξή του σαν αντιπολίτευση , μια βουβαμάρα την είχε.
Επιπλέον ο πρότερος πολιτικός βίος του επικεφαλής δεν δίνει εχέγγυα για το μέλλον.
Θα μου πεις ” έχει το Πασοκ βοηθό ”
Ο θεός βοηθός !!!

Κι έρχεται κι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Φόρτε να μας λύσει όλα τα θέματα!!!Και θέτει διλήμματα τύπου ”η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα”.Αυτό βέβαια εμάς δεν μας αφορά μια κι έχουμε και την κότα και το αυγό.
Πέρα από αυτό όμως , ο καταδικασμένος στην συνείδηση του κόσμου ΣΥΡΙΖΑ ,δεν πρόκειται να πάρει χάρη όσους τοπικούς Λάζαρους κι αν αναστήσει , (η ανάσταση αν κρίνουμε από προηγούμενη συριζέικη συμπεριφορά μπορεί να είναι και fake).

Παραμάγαζο του Συριζα με πασοκική εσάνς το ”κεφαλονια ,νησί για όλους” προωθεί την συνεργασία εχθρών και φίλων για το απολιτικό καλό του τόπου.Απολιτικό ,άχρωμο ,αγευστο φτιάχτηκε να κόψει από τον ένα και να δώσει στον άλλον.

Η ΄΄Λαική συσπείρωση” του ΚΚΕ, μπορεί να κατηγορηθεί ίσως ότι είναι περιχαρακωμένη στα γνωστά της πλαίσια ,αλλά ασφαλώς δίνει την σιγουριά ότι δεν κινδυνεύει να διαβρωθεί από τα δύσοσμα στοιχεία και στοιχειά.

Αυτά που με τις πράξεις τους έδωσαν χώρο σε εγκληματίες φασίστες να εμφανίζονται στα τοπικά μας δεδομένα.

Από το fb της Virginia Gasparatou