Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας συμμετείχαν στα γυρίσματα της εκπομπής “Από τόπο σε τόπο”, που παρουσιάζει ο κύριος Χρήστος Μυλωνάς και προβάλλεται από το κανάλι της Βουλής. Πρόκειται για μία εκπομπή – αφιέρωμα στην Παλική και είναι η πρώτη φορά που περιοχή των Επτανήσων, πρόβάλλεται σε αυτή.
Με φόντο το λιμάνι της πόλης του Ληξουριού, τα χορευτικά μέλη του εφηβικού και του τμήματος ενηλίκων χόρεψαν παραδοσιακά χοροτράγουδα της Κεφαλονιάς, ενώ το παιδικό τμήμα μας συμμετείχε τραγουδώντας σε ένα από αυτά.
Μία σίγουρα πρωτόγνωρη εμπειρία, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους όσους συμμετείχαν. Ευχόμαστε γρήγορα να αρθούν όλοι οι περιορισμοί και ελεύθεροι να βρεθούμε στους χορευτικούς κύκλους μας. Ο παραδοσιακός χορός δεν “δένει” μόνο τα χέρια των χορευτών, αλλά και τις καρδιές τους!!! Και σε άλλα, με υγεία!!
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου,
Ατσάρος Παναγής.

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας συμμετείχαν στα γυρίσματα της εκπομπής "Από τόπο σε τόπο", που παρουσιάζει ο…

Δημοσιεύτηκε από Πολιτιστικός Σύλλογος "Κουνόπετρα" • ΝΕΑ Σελίδα • στις Σάββατο, 5 Ιουνίου 2021

Προηγούμενο άρθροΤο ΟΡΕΝ αποκαλύπτει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Οι ύποπτοι που έχουν μπει στο «στόχαστρο» της Αστυνομίας
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Πόσοι έχουν εμβολιαστεί με 1 δόση & πόσοι απομένουν να εμβολιαστούν για το τείχος ανοσίας-Πότε θα επιτευχθεί αυτό & τι χρειάζεται ακόμη