Μάκης Φόρτες στον Πόρο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου Μάκης Φόρτες στη διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης επισκέφτηκε την περιοχή Πόρου χθες βράδυ 18 Μαΐου μια περιοχή που αγαπά.
Είχε μία Δημοκρατική αναγγελία κατά την οποία εξέφρασε τη βούλησή του να υποβάλει για υποψήφιος Δήμαρχος, καθώς ανέφερε σε περισσότερες φορές να τον συγκρίνουν και να αποφασίσει ο καθένας προτού ψηφίσει σύμφωνα με αυτά που είχε κάνει στην προηγούμενη θητεία του.
Δεν έλειψε ασφαλώς να αναγγείλει την εγκατάλειψη της περιοχής Ελειού Πρόννων από την παρούσα Δημοτική και περιφερειακή αρχή, που όλα αυτά τα χρόνια, ναι μεν είχαν υποσχεθεί σε κάθε χωριό να κάνουν μικρά ή μεγάλα έργα, λίγα οπ’ αυτά μόνον έχουν ολοκληρωθεί, λέγοντας ότι πάντα μιλάει με στοιχεία.
Αυτά και άλλα πολλά ανέφερε στην ομιλία του χθες το βράδυ παρουσίας πλήθους κόσμου που είχε γεμίσει την πολιτιστική αίθουσα του Πόρου που άκουσε μεγάλη προσοχή όλα αυτά που είπε ο κύριος Μάκης Φόρτες, η εγκατάσταση μικροφωνική ασφαλώς εκ των υστέρων.
Ο κύριος Φορτες ανέφερε και υποστήριξε αναλυτικά τα αιτήματα που του κατέθεσε ο Γιώργος Μεταξάς από το Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων για την καλύψει τουρισμού και γενικά σε όλα τα προβλήματα τις περιοχής.
Παρουσία στην εκδήλωση ήταν ο πρ. δήμαρχο Ελειού Πρόννων Ανδρέα Ζαπάντη, ο πρ, αντιδήμαρχο Βασίλη Καμπίτση, και πρ, σύμβουλοι Αργύρη Γαβριελάτος.
Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευσαν στο Πόρο Στελέχη του ψηφοδελτίου του μεταξύ των οποίων. ο Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Διονύσης Γασπαρινάτος, Μάκης Πολλάτος, η Ε. Πολλάτου, ο Αριστοτέλης Μπατιστάτος, η Βίκυ Φωκά, ο Σπύρος Σακαλής, η Μαρία Φλαμιάτου, η Μαριλενα Τεπελένα, Νίκος Βλάχος και άλλοι.
Εμείς τους ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους.

Από το fb του Georges Metaxas

Προηγούμενο άρθροΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ
Επόμενο άρθροΔυο Καμιναρόπουλα κέρδισαν ισάξια χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε παίδων – κορασίδων (pics)