Αγαπητό kefalonia magazine

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Άσσο, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγής Κοκκόλης.

Όπως είπε ο κ. Κοκκόλης η ΔΕΥΑΚ έχει ήδη αποκαταστήσει την υδροδότηση στο 50% ενώ σταμάτησε η δωρεάν σίτιση από τον Δήμο Σάμης. Ο κ. Κοκκόλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Αντιδήμαρχο κ. Εριγόνη Βαλσάμου και την προσπάθεια που έχει καταβάλλει, όμως είπε ότι θα έπρεπε η δωρεάν σίτιση να συνεχιστεί για λίγες μέρες ακόμη καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν νερό και είναι μες τις λάσπες. Κάλεσε τον Δήμαρχο Σάμης Μάκη Μονιά να αναλάβει τις ευθύνες του καθώς Άσσος & Αγία Ευφημία ακόμη δεινοπαθούν και πρόσθεσε ότι τον περιμένουν να πάει στην Άσσο ώστε να τους παρουσιάσει το πλάνο αποκατάστασης. Είπε ότι δεν απαιτείται κάποιο υπέρογκο κονδύλι για την Άσσο ώστε να μπορέσει να είναι έτοιμη για την επόμενη σεζόν και το προσδιόρισε στα 100.000 ευρώ. Ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό για όσα έχει κάνει αυτό το διάστημα για την Άσσο και υπογράμμισε ότι Άσσος, Αγία Ευφημία και Μύρτος πρέπει να έχουν προτεραιότητα στην αποκατάσταση.

Ακούστε τον κ. Παναγή Κοκκόλη εδώ

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΚεφαλονιά: Η συνεργασία δύο Αντιπεριφερειαρχών (pics)
Επόμενο άρθροΠολυδιάστατη ενημέρωση, μελέτη και εξέταση του θέματος των ανεμογεννητριών στην Κεφαλονιά ζητεί η Περιφερειάρχης