Αγαπητό kefalonia magazine

Χθες το τοπικό ΤΕΕ έθεσε στην Δημοτική Αρχή τρία ερωτήματα για τα έργα στο Αργοστόλι που μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν αναπάντητα καθώς το “Μέγαρο” φροντίζει επιλεκτικά μάλλον να απαντάει ή να προβάλλει ό,τι το συμφέρει.

Τα ξαναθυμίζω εδώ, ελπίζοντας σε μία απάντηση:

  1. Στα υπό εξέλιξη έργα γίνεται χρήση βαρέων μηχανημάτων ενώ ταυτόχρονα υπάρχει κίνηση πεζών δια μέσου αυτών. Κρίνουμε ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι ελλιπή και απαιτείται άμεση λήψη μέτρων.
  2. Για το έργο του Μαϊστράτου θα θέλαμε να λάβουμε γνώση της εγκεκριμένης μελέτης, καθώς δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα σε σχέση με την κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων, καθώς και την εύρυθμη λειτουργία του αλιευτικού καταφυγίου.
  3. Τέλος, καθ΄όλη τη διάρκεια των παράλληλων έργων, παρατηρείται συγκέντρωση ποσοτήτων αποβλήτων εκσκαφής (μπάζων) σε διάφορα σημεία εντός της πόλης, με κυριότερο εντοπιζόμενο πρόβλημα την τελική απόθεσή τους στην προβλήτα του λιμανιού, εν μέρει πιθανώς εντός αιγιαλού. Ζητούμε να μας ενημερώσετε σχετικά με τον προγραμματισμό του Δήμου ή των εργολάβων σε σχέση με την τελική διάθεση των εν λόγω αποβλήτων.

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΓεμάτος λακκούβες ο δρόμος Μεταξάτα – Σπαρτιά – Αναγνώστρια : «Κεφαλονιά δεν είναι μόνο το Αργοστόλι»
Επόμενο άρθροΟΑΕΔ -Κοινωφελής Εργασία για 8.933 ανέργους: Την επόμενη εβδομάδα οι αιτήσεις -Νέες αποδοχές