“Έχει ψωμί” ακόμη μέχρι να λειτουργήσει το νέο Γηροκομείο Αργοστολίου

Αγαπητό kefalonia magazine

Δεν ξέρω αν καταλάβατε τι θέλει να πει με την σημερινή του ανακοίνωση για το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ρουχωτάς.

Αντιγράφω από την ανακοίνωσή του:

“Χωρίς αιδώ η Δημοτική Αρχή έφερε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο την αποδοχή της χρηματοδότησης εκ μέρους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων των δαπανών για την προμήθεια του εξοπλισμού του νέου γηροκομείου Αργοστολίου, καθώς και τις δαπάνες για την σύνδεση με τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας, ύδρευσης και αποχέτευσης. Το τραγικό στην υπόθεση είναι ότι, ενώ η απόφαση για την ένταξη των ως άνω δαπανών στο ΕΣΠΑ έγινε με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γαλιατσάτου στις 11 Ιουλίου 2018, η Δημοτική Αρχή Παρίση αποφάσισε να την αποδεχθεί στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δηλαδή ΠΕΝΤΕ ολόκληρους μήνες μετά την έγκριση της χρηματοδότησης.”

Δηλαδή ενώ η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Αποστολάτος μας διαβεβαίωναν ότι το Ίδρυμα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ή θα λειτουργήσει πολύ σύντομα, αποδεικνύεται ότι αυτό είναι ουσιαστικά “ονειρο θερινής νυχτός” καθώς μόλις χθες έγινε η αποδοχή της χρηματοδότησης και θα ακολουθήσουν προκήρυξη, διεθνής διαγωνισμός και γενικώς …”ζήσε Μάη μου”…

Ο τοπικός αναλυτής