Έωλη, ανυπόστατη, κατάπτυστη και συκοφαντική προς το πρόσωπό μου η καταγγελία που φιλοξενεί σε σημερινό της δημοσίευμα η Εφημερίδα των Συντακτών #ΕφΣυν.
Καταθέτω άμεσα αγωγή για τα όσα ψευδώς αναφέρονται για εμένα σε αυτό το δημοσίευμα, αφετέρου δε μηνυτήρια αναφορά στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές προς άμεση διερεύνηση των καταγγελλομένων ώστε να ερευνηθούν και να αποδοθούν τυχόν ευθύνες άλλων εμπλεκομένων προσώπων.
Όσο για την αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική και στα όρια της εμμονικής ιδεοληψίας δημοσιογραφική συμπεριφορά της συντάκτου του εν λόγω δημοσιεύματος, που υιοθέτησε άκριτα και δεν ζήτησε καν την άποψή μου και τη θέση μου, την αφήνω στην κρίση των συναδέλφων της δημοσιογράφων, της #ΕΣΗΕΑ, αλλά και όλων εκείνων που επικαλούνται κατά το δοκούν και ψευδεπίγραφα τη δημοκρατία, αλλά κλείνουν τα μάτια τους σε φασιστικής λογικής και νοοτροπίας επιλογές στοχοποίησης προσώπων για λόγους μικροπολιτικού οφέλους.
Τα υπόλοιπα να τα εξηγήσουν και να τα καταθέσουν στον εισαγγελέα. Και να είστε σίγουροι ότι θα παρακολουθώ προσωπικά την εξέλιξη της έρευνας!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
Από το fb του Νίκου Χαρδαλιά