Δεν υπάρχει καμία λογική! Η χώρα του παραλόγου! Η κυβέρνηση σε αλαλούμ!
Ζούμε σε ένα πανέμορφο μέρος σε ένα πραγματικά υπέροχο τόπο που δυστυχώς το Νομαρχιακό Νοσοκομείο μας νοσεί! Ο μοναδικός παθολόγος του νοσοκομείου μας βρίσκεται υπό παραίτηση και η μοναδική αναισθησιολόγος είναι στα όρια της!
Με την πανδημία να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο τα νησιά μας, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη μέχρι χθες βρισκόταν σε πράσινο επίπεδο όσο αναφορά την πορεία της πανδημίας.
Χθες όμως ο πρωθυπουργός της χώρας μας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε καθολικό lockdown για 3 εβδομάδες με πρόσχημα την αναχαίτιση της πανδημίας! Είναι μια απόφαση που εξελίχθηκε σε μονόδρομο λόγω των αλλεπάλληλων άστοχων επιλογών των τελευταίων μηνών!
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός στους πολίτες, οι κάτοικοι και φοιτητές των μεγάλων αστικών κέντρων με επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο να κατακλύσουν τους υπεραστικούς σταθμούς για να φύγουν άρον – άρον προς την επαρχία και τα νησιά χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο!
Και έτσι περιοχές σαν την δική μας με ανύπαρκτα η χαμηλό αριθμό κρουσμάτων να κινδυνεύουν άμεσα! Εάν αυτό δεν είναι ανευθυνότητα τότε τι είναι κύριοι της κυβέρνησης! Αλλά ξέρω την απάντηση σας, φταίει ο λαός που δεν εφαρμόζει τα μέτρα! Πάντοτε η ευθύνη στην δοκιμαζόμενη κοινωνία, ποτέ σε εσάς…
Από το fb του Theodorakatos Christos
Προηγούμενο άρθροΚίνηση-μάτ από τα Lidl λίγο πριν το lockdown
Επόμενο άρθροΓιάννης Κωνσταντάτος: Επίσκεψη του Κεφαλληνίας Δημητρίου στον Κεφαλονίτη Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης-Τι συζήτησαν οι δύο άνδρες