Η προσπάθεια για εμπρησμό και στην Ιθάκη είναι πραγματικότητα. Η προσπάθεια για να καεί ένα από τα ομορφότερα και παρθένα χωριά του νησιού μας η Εξωγή, απέτυχε.
Η κινητοποίηση ήταν άμεση και πρωτοφανής από όλους. Πυροσβεστική, Αστυνομία, Πολιτική Προστασία, Δήμος, Επαρχείο και πολλοί εθελοντές.
Τους ευχαριστώ όλους και ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γείτονες από το Φισκάρδο καθώς και ιδιοκτήτες θαλάσσιων μέσων που έπλεαν στην περιοχή, για την πολύ έγκαιρη ενημέρωση.
Εμείς όλο αυτό το εκλαμβάνουμε ως μια πολύ πετυχημένη άσκηση ετοιμότητας και την συνέχιση και αύξηση της έντασης των προσπαθειών για επιφυλακή και εγρήγορση.
Σας ευχαριστούμε όλους.
Θανάσης Λιβιτσάνης
Έπαρχος Ιθάκης

Η προσπάθεια για εμπρησμό και στην Ιθάκη είναι πραγματικότητα. Η προσπάθεια για να καεί ένα από τα ομορφότερα και…

Δημοσιεύτηκε από Thanasis Livitsanis στις Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021

Το σημείο που έγινε προσπάθεια εμπρησμού απόψε πίσω από την Εξωγή.
Η Πολιτική προστασία του Δήμου Ιθάκης συνεχίζει να είναι σε επιφυλακή και δεν θα αφήσουμε κανέναν να βάζει σε κίνδυνο το Νησί μας.
Αμέσως έτρεξαν η Πυροσβεστική, Αστυνομία,Λιμεναρχείο,Υπαλλήλοι του Δήμου, Έπαρχος, εθελοντές καθώς και οι επαγγελματιες με τα βυτία.
Αύριο πρωί συνεδριάζει εκτάκτως η πολιτική προστασία για έκτακτα μέτρα καθώς είναι η τρίτη απόπειρα εμπρησμού στο Νησί μας το τελευταίο διαστημα.

Το σημείο που έγινε προσπάθεια εμπρησμού απόψε πίσω από την Εξωγή.Η Πολιτική προστασία του Δήμου Ιθάκης συνεχίζει να…

Δημοσιεύτηκε από Stanitsas Dionisis στις Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή η Μαρία Μικελάτου
Επόμενο άρθροΕύβοια: Συγκινητική στιγμή ανάμεσα σε ρεπόρτερ και ηλικιωμένο: «Φοβάμαι για το σπίτι μου» (βίντεο)