Αγαπητό kefalonia magazine

Την έντονη διαφωνία τους με τα όσα πρόσφατα ανακοίνωσε ο Αντιδήμαρχος Έργων Διονύσης Λυκούδης για την δημιουργία πάρκινγκ πλησίον της πλατείας Αργοστολίου και σε ότι αφορά στο ιδιοκτησιακό του οικοπέδου, μου εξέφρασαν “κύκλοι” που πρόσκεινται στο Νοσοκομείο με την  χαρακτηριστική φράση: “Το οικόπεδο ανήκει στο Νοσοκομείο”!

Ο Αντιδήμαρχος Έργων, θυμίζω, είχε ισχυριστεί ότι σύντομα το οικόπεδο θα περάσει στην κυριότητα του Δήμου Κεφαλονιάς. Όταν δε ρώτησα γιατί δεν τοποθετείται η διοίκηση του Νοσοκομείου, μου απάντησαν: “επειδή η διοίκηση σιωπά αυτό δεν θέτει σε καμία περίπτωση εν αμφιβολω το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οικοπέδου. Δεν υπάρχει απολύτως καμια απόφαση παραχώρησης ακόμα και με τίμημα του οικοπέδου! “

Την ίδια περίπου άποψη είχε εκφράσει πρόσφατα, μιλώντας στον δημοσιογράφο Διονύση Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι, η Πρόεδρος των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο κ. Βάσω Βουτσινά.

Καλό πάντως είναι να υπάρξει μία επίσημη τοποθέτηση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου και τον ίδιο τον Διοικητή κ. Βιβλάκη για το θέμα αυτό, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΦισκάρδο: Εγκρίθηκε μελέτη για 4 νέες τουριστικές επιπλωμένες κατοικίες με πισίνα
Επόμενο άρθροΣημερα στην Αθήνα η κρίσιμη συνάντηση υπό τον Υπ. Εσωτερικών Αλ. Χαρίτση (video)