“Μέγαρο”: “Σιγή ιχθύος” για πάρκινγκ στο Αργοστόλι, Δρακουλόγκωνα & δηλώσεις Γασπαρή

Αγαπητό kefalonia magazine

Προβληματισμός φαίνεται ότι επικρατεί στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής, καθώς τα τελευταία 24ωρα δέχεται απανωτά “χτυπήματα” σε ζητήματα που το ίδιο είχε αναδείξει και στα οποία δεν φαίνεται να έχει τις απαντήσεις:

  1. Το θέμα με το οικόπεδο του παλιού Νοσοκομείου που “σήκωσε” ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Διονύσης Λυκούδης, ουσιαστικά προεξοφλώντας ότι θα γίνει πάρκινγκ αυτοκινήτων ίσως και πριν τις εκλογές, δεν φαίνεται να εξελίσσεται καλά για το “Μέγαρο” μετά την δημόσια τοποθέτηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου που λέει ότι τίποτε από όλα αυτά ισχύει
  2. Οι πρόσφατες δηλώσεις Δρακουλόγκωνα που άφησε αιχμές κατά του “Μεγάρου” για τους χειρισμούς στο θέμα της ανέγερσης του νέου Σχολικού συγκροτήματος στο Ληξούρι ενώ κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή ότι οικειοποιείται έργα της Περιφέρειας στα γήπεδα της Κεφαλονιάς!
  3. Το “αντάρτικο” στην Πύλαρο με τις χθεσινές δηλώσεις του κορυφαίου στελέχους της περιοχής Γιάννη Γασπαρή ότι αναφορικά στην Πύλαρο και στην υποψηφιότητα του Μιχάλη Γάκη «Ο Γάκης δεν είναι πιόνι κανενός-Δεν χρειαζόμαστε χρίσμα από το Μέγαρο»

Ο τοπικός αναλυτής