Αγαπητό kefalonia magazine

Διαβάστε επίσης: Μινέτος για το έργο της “έξυπνης στάθμευσης” στο Αργοστόλι: “Στο γραφείο της κ. Κράτσα βρίσκεται ολοκληρωμένη μελέτη για 2.000 θέσεις στάθμευσης-Περιμένουμε την χρηματοδότηση” (ηχητικό)

Το “Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου” που θα χωροθετηθεί στο παλιό Μέγαρο αναμφισβήτητα αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα της Δημοτικής Αρχής του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Κάποια πρώτα στοιχεία για το έργο αυτό παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύσης Μινέτος που μίλησε στην εκπομπή του δημοσιογράφου Σάκη Βούτου στο Νησί 93,9. Ο κ. Μινέτος εμφανίστηκε σίγουρος ότι το Μουσείο θα προχωρήσει, υπολογίζει ότι μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο θα έχει ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και τον Μάιο του 2023 θα γίνουν και τα εγκαίνια. Πρόσθεσε ότι πρόκειται για προεκλογική δέσμευση του Θεόφιλου Μιχαλάτου και θα υλοποιηθεί. Μάλιστα τόνισε ότι αυτή την περίοδο γίνεται προετοιμασία από τους μηχανικούς προκειμένου να προχωρήσει το έργο. Υπενθύμισε ότι υπάρχει όρος της οικογένειας Σκλάβου η δωρεά να εκτεθεί στο Αργοστόλι και πουθενά αλλού και αποκάλυψε ότι πέραν των γλυπτών θα εκτεθούν και 40 πίνακες του Γεράσιμου Σκλάβου. Θα υπάρχει και ανελκυστήρας ενώ και στο υπόγειο θα υπάρχει αναπαράσταση του εργαστηρίου του καλλιτέχνη και επισκέψιμοι χώροι ενώ το επόμενο διάστημα θα βγει στην δημοσιότητα η μελέτη και ο κόσμος θα αντιληφθεί την σπουδαιότητα του έργου

Διαβάστε επίσης: Τζωρτζάτος: Το γήπεδο Διλινάτων είναι έργο της Δημοτικής Αρχής Θεόφιλου Μιχαλάτου

Ακούστε όσα είπε ο κ. Μινέτος εδώ από το 20:00 και μετά

Ο τοπικός αναλυτής

Διαβάστε επίσης: Δήμος Ληξουρίου: Εντάχθηκε στο “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” το έργο 416.000 ευρώ «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς» (απόφαση)

Προηγούμενο άρθροΚαθαρά Δευτέρα: Απαγορεύεται το πέταγμα χαρταετού
Επόμενο άρθροΑλλαγές στα SMS – Το σενάριο που θα λαμβάνετε αρνητική απάντηση