Αγαπητό kefalonia magazine

Σημερινά δημοσιεύματα αλλά και πληροφορίες από την Αθήνα μιλούν για οριστικοποίηση του ψηφοδελτίου της ΝΔ για το Νομό μας με την συμμετοχή των Χαράλαμπου Λυκούδη, Παύλου Παπαδάτου και Γιώργου Κοκκόλη.

Στέλεχος της τοπικής ΝΔ που γνωρίζει πολύ καλά “πρόσωπα και πράγματα” στην τοπική ΝΔ, μου έλεγε ότι αν τελικά είναι αυτό το ψηφοδέλτιο τότε πρόκειται για έναν συνδυασμό “κομμένο και ραμμένο” στα …μέτρα του “Μεγάρου” που δεν θα δυσκολευτεί να βγάλει βουλευτή τον εκλεκτό του που είναι φυσικά ο κ. Χαράλαμπος Λυκούδης.

Το ίδιο πρόσωπο εκτιμά ότι ο Παύλος Παπαδάτος δεν διαθέτει ούτε τον μηχανισμό αλλά ούτε και την δυναμική να ξεπεράσει σε σταυρούς τον κ. Λυκούδη ενώ θεωρεί ως “εντελώς αδύναμη” την υποψηφιότητα Γιώργου Κοκκόλη.

Συμπερασματικά βλέπει βουλευτή τον κ. Χαράλαμπο Λυκούδη, εκτός αν το λεγόμενο “Αντιπαρισικό μπλοκ” μεταφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και δούμε ένα αποτέλεσμα που θα κάνει αίσθηση σε όλη την Επικράτεια (Με την λογική ότι ο Μητσοτάκης θα είναι σχεδόν παντού μπροστά και θα χάνει το νομό μας).

Για να δούμε…

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΣτη Νίσυρο έφτασε ο Γιώργος Ποταμιάνος (pics)
Επόμενο άρθροΔημοτικό Συμβούλιο: Ειδική συνεδρίαση για την διάσπαση του Δήμου