Κι όμως υπάρχουν φωνές (ευτυχώς μπερδεμένες και άναρθρες) που δεν θέλουν ή προσπαθουν να απαξιώσουν την πρόταση για την ίδρυση του Μουσικού Σχολείου στο Ληξούρι.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν ούτε το μοναδικό ζήτημα που δεν υποστηρίζουν το συμφέρον της πόλης τους.
Μπερδεύουν αποκατάσταση σχολείων, δρόμων , δημοτικών κτιρίων και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς με κάτι εντελώς ξεχωριστό όπως είναι η ίδρυση ενός τόσο σημαντικού εκπαιδευτικού Ιδρύματος.
Αντί να βγάζουν φθόνο μέσα από τις ανοησίες που λένε ας τοποθετηθούν καλύτερα ευθέως : θέλουν ή όχι την ίδρυση του σχολείου;
Κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλώτρια κάποιοι θέλουν να το παρουσιάσουν προεκλογικό πυροτέχνημα…Και πριν δύο χρόνια που ξανάγινε η πρόταση; Εκλογές ήταν και τότε;
Ας αφήσουν τις ανοησίες και τις αμπελοφιλοσοφίες και αν έχουν έχουν την ελάχιστη ευαισθησία ας συμπορευτούν με όσους το θέλουμε.
Προσωπικά θα το παλέψω μέχρι τέλους να εγκριθεί η ίδρυση του μουσικού σχολείου και ας το πραγματοποιήσει όποιος Δήμαρχος είναι τότε…ψωνισμένος κι ερωτευμένος με την εξουσία δεν υπήρξα ποτέ!!
Στην προσπάθεια όμως αυτή πλέον πρέπει να “μετρηθούμε” ποιοι θα το υποστηρίξουν και ποιοι θα είναι απέναντι σαμποτάροντας κάθε προσπάθεια.

Γιώργος Κατσιβέλης

Αντιδήμαρχος Παλικής

Προηγούμενο άρθροΑν τα υλικά αυτά, «τα κατέβαζε το νερό στην Αγ. Ευφημία», τι θα γινόταν;
Επόμενο άρθροEξαιρετικό σεμινάριο πάνω στην εκμάθηση Α Βοηθειών (pics)