“Παραπαίει” η “Ισχυρή Κεφαλονιά” και συμπεριφέρεται σαν αντιπολίτευση: “Ζητιανεύει” συνεργασία με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο!

Αγαπητό kefalonia magazine

Το άσχημο κλίμα που επικρατεί στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής επιβεβαιώνεται καθημερινά με τελευταίο “κρούσμα” τις δηλώσεις κορυφαίων στελεχών της που ουσιαστικά “ζητιανεύουν” συνεργασία με την παράταξη του Θεόφιλου Μιχαλάτου μεταδίδοντας σε τοπική κοινωνία και ψηφοφόρους τους το “μήνυμα” ότι χάνουν τις εκλογές του Μαίου.

Μπορεί ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης να δίνει συνεντεύξεις σε αθηναικές ιστοσελίδες “διαφημίζοντας” το έργο της θητείας του, μπορεί ο Αντιδήμαρχος Έργων Διονύσης Λυκούδης στις τοποθετήσεις του να εκφράζει σιγουριά για μία νέα θητεία, όμως άλλα κορυφαία στελέχη όπως ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης και ο “σκληρός” της Δημοτικής Αρχής Νίκος Ανουσάκης που τελευταία φαίνεται να “μαλακώνει”, ζητούν πλέον από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο μετεκλογική συνεργασία, όπως μεταδίδει στο ρεπορτάζ του ο πάντα έγκυρος δημοσιογράφος Ξενοφώντας Ευαγγελάτος.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρώτος που είχε μιλήσει δημόσια για μετεκλογική συνεργασία των δύο παρατάξεων (πέρα από την φημολογία που υπάρχει στην πολιτική σκηνή) ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων Διονύσης Λυκούδης που είχε ζητήσει “να πέσουν οι τόνοι” μεταξύ των δύο παρατάξεων.

“Ζητιανεύει” λοιπόν την μετεκλογική στήριξη το “Μέγαρο” από τον Μιχαλάτο που πάντως δημόσια έχει διαψεύσει οποιαδήποτε συνεργασία κάνοντας μάλιστα και την δήλωση: “Δήμαρχος θα είναι ή εγώ ή ο Φόρτες”!

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι το θέμα έχει “προχωρήσει” στο παρασκήνιο και απλά δημοσίως η παράταξη Μιχαλάτου το αρνείται διότι δεν επιθυμεί να δημιουργήσει φυγόκεντρες τάσεις από αυτούς που δεν επιθυμούν σύμπλευση με το “Μέγαρο”

Ο τοπικός αναλυτής