Σήμερα βγήκε δημοσκόπηση που δείχνει την ΝΔ να καταποντίζεται ….
1ον : Δεν το πιστεύω γιατί δεν το ανέφεραν ο ΣΚΑΙ και το ΜΕΓΑ
2ον : να δεις που σήμερα θα έχουμε πάνω από 3000 κρούσματα και ρεκόρ διασωληνωμένων ….
3ον : και τέλος αναμένεται να βγει επίσημη κυβερνητική ανακοίνωση ότι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι μυθοπλασίες των καναλιών που ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!
Αυτά γι αρχή … και ας ελπίσουμε να ανακάμψει ο Κούλης γιατί θα μας αφήσουν σε καραντίνα μέχρι τον Αύγουστο ….
Από το fb του Σπύρου Παγώνη

Διαβάστε επίσης: Υπουργείο Υποδομών: Μερική ανάκληση απόφασης για φυσικά πρόσωπα-πληγέντες του ΙΑΝΟΥ-Δείτε τη νέα απόφαση (έγγραφο)

Διαβάστε επίσης: “ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ – ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ”

Διαβάστε επίσης: Δήμος Αργοστολίου: Προχωράει το έργο της αποκατάστασης του δρόμου στη Λαγκάδα-Υπάρχει ανάδοχος (απόφαση)

Διαβάστε επίσης: “Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου”: Η Δρ. Όλγα Μεντζαφού θα εκπονήσει & θα προσφέρει δωρεάν την Μουσειολογική Μελέτη-Η αλληλογραφία με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νίκο Φραντζή (απόφαση)

Προηγούμενο άρθρο“Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου”: Η Δρ. Όλγα Μεντζαφού θα εκπονήσει & θα προσφέρει δωρεάν την Μουσειολογική Μελέτη-Η αλληλογραφία με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νίκο Φραντζή (απόφαση)
Επόμενο άρθροΔήμος Σάμης: Συγκροτήθηκε Επιτροπή Παρακολούθησης, Προστασίας και Ελέγχου Δημοτικών και Κοινοχρήστων Χώρων (απόφαση-ονόματα)