Οι αντιδράσεις πολιτών και θεσμικών εκπροσώπων που τις τελευταίες μέρες βλέπουν δημοσιότητα σίγουρα είναι δικαιολογημένες και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο.
Θέματα της καθημερινότητας, όπως είναι η υγεία, η καθαριότητα κατέχουν την πρωτιά στις ανησυχίες των πολιτών, χωρίς βεβαίως να παραβλέπουν και άλλα πολύ σημαντικά που κλυδωνίζουν τις ισορροπίες διαβίωσης και τους οικογενειακούς προγραμματισμούς.
Από μέρους μου στέλνω μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και επισημαίνω ότι οι ενεργοί πολίτες του δήμου Σάμης, οι συμμετέχοντες σε κάθε μορφή συλλογικότητας και όπου εκεί και εγώ καταχωρούμαι, παρακολουθούμε και είμαστε ενήμεροι κατά το δυνατόν, την εξέλιξη των γεγονότων που αφορούν τις εκφάνσεις της καθημερινότητάς μας, αλλά και τα γενικότερα που δυνητικά θα μας επηρεάσουν.
Για τα τοπικά ενημερώνω, επειδή γνωρίζω το αυξημένο ενδιαφέρον, ότι έχουμε επαφές με το δήμαρχο, με φορείς, με κινήσεις και με απλούς πολίτες, με τους οποίους ανταλλάσσουμε απόψεις και αλληλοενημερωνόμαστε.
Δεν υπάρχει καμία χαλάρωση και κανένας εφησυχασμός, όπως ακούστηκε, για κορυφαία θέματα σαν την Υγεία, σαν τις εξορύξεις υδρογονανθράκων, σαν την καθαριότητα, σαν την ύδρευση, σαν την προσέλκυση τουριστικού ενδιαφέροντος, σαν την πολιτιστική ανάδειξη και προβολή και άλλα ακόμα που στην ώρα τους θα αναφέρονται.
Όλοι καταλαβαίνουμε ότι τελειώνει και ο χρόνος ανοχής προς όλους (τοπική, περιφερειακή και κεντρική διοίκηση) και ότι στενεύοντας δραματικά τα περιθώρια μας πιέζουν για αποτελεσματικές ενέργειες.
Στο άμεσο επόμενο διάστημα λοιπόν εκτιμώ ότι θα έχουμε ανακοινώσιμες ειδήσεις σαν Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης, της οποίας είμαι μέλος, για κάθε σοβαρό και ακανθώδες ζήτημα του τόπου.
Ειδήσεις που θα προέρχονται ακριβώς από τις προαναφερθείσες ενέργειές μας και επαφές, με στόχο την κατά το δυνατότερο ενημέρωση των πολιτών απ’ άκρη σ ‘άκρη.
Σαν πολίτες του δήμου Σάμης πρέπει να διατηρήσουμε τη συνοχή μας και τον σωστό προσανατολισμό για την επίλυση των προβλημάτων μας, καθώς θεωρώ βέβαιο ότι έρχονται δυσκολότερες δοκιμασίες με μεγαλύτερη ένταση!

Από το fb του Γιάννη Διγαλετου

Προηγούμενο άρθροΆγριες αποδοκιμασίες κατά Μηταράκη στη Χίο για το μεταναστευτικό-Πεταξαν μπουκάλια με νερό & ποτήρια με καφέ (pics+video)
Επόμενο άρθροΧαμός στο Still Standing! Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου με τον παίκτη που κέρδισε 30.000 ευρώ