Σε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionian Galaxy πριν λίγο μεταξύ άλλων ανέφερα τους λόγους γιατί η νυχτερινή ζωή στα καφέ, μπαρ ,εστιατόρια είναι πολύ καλύτερη τώρα από πριν δεκαετίες:
Τα καταστήματα σαν χώροι είναι πολύ ομορφότεροι από πριν γιατί οι επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν να δουν εικόνες και να τις μεταφέρουν εδώ, στην επαρχία.
Επένδυσαν χρήμα σε αυτό περισσότερο από ποτέ και μπραβο τους. Από το τραπέζι και το κάθισμα μέχρι τον ήχο της μουσικής, από τον φωτισμό μέχρι και τις τουαλέτες αν θέλετε, είναι έτη φωτός μπροστά από τα χρόνια τα παλιά.
Η ποικιλία των ποτών,από το εύκολα πλέον εισαγμένο ουίσκι μέχρι το κοκτέιλ , το φαγητό που προσφέρουν με γεύσεις που δεν μπορούμε να γευτούμε σπίτι μας, από το πιάτο σαν αντικείμενο και σαν περιεχόμενο έχουν πλέον άποψη.
Και τέλος και ίσως το σημαντικότερο : η έλευση του γυναικείου φύλλου μετά από την απελευθέρωση τους από συντηρητικές καταστάσεις του παρελθόντος . Όχι μόνο σαν θαμώνες , αλλά και σαν εργαζόμενες, κατέκλυσαν τα μπαρ και η κατάσταση ισορρόπησε ομορφα προς το καλύτερο.
Γιατί τα μπαρ ήταν και ειναι τόποι συνάντησης , ενός ερωτισμού που δύσκολα υπάρχει άλλου.

Σε εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Ionian Galaxy πριν λίγο μεταξύ άλλων ανέφερα τους λόγους γιατί η νυχτερινή ζωή στα…

Posted by Simon Pavlatos on Thursday, September 22, 2022

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Βουτσινάς
Επόμενο άρθροΧαμός με τα ATM των τραπεζών – Η απόφαση που φέρνει λουκέτο