Σοφία Λουκέρη: «Ναι είμαι Οδοντίατρος, όχι κρατικοδίαιτη»

Γράφει η Σοφία Λουκέρη

Για για άλλη μια φορά, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος ασχολείται μαζί μου από τη στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» με αφορμή το βιβλίο που έγραψα για τον Κώστα Καραμανλή.

Είναι γνωστό εξάλλου πως όσα έχω καταγράψει σε αυτό το βιβλίο έχουν δυσαρεστήσει πολύ το βαθύ σύστημα του ΠΑΣΟΚ που με πάμπολλους τρόπους επιχείρησε να το «θάψει» (μέχρι και στο τυπογραφείο είχε γίνει τηλέφωνο για να μην τυπωθεί, αλλά πήγαμε αλλού και μικρό το κακό).

Εξάλλου, παρά τις προσπάθειες τους, χάρη στο διαδίκτυο και σε ελάχιστα ΜΜΕ που δεν δέχονται παρεμβάσεις από το άλλοτε πανίσχυρο πράσινο διευθυντήριο, έφτασε από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα.

IMG_6134

Για άλλη μια φορά λοιπόν επίθεση στον Καραμανλή από τον Παπαχρήστο. Συνηθισμένο το φαινόμενο, αφού δεν περνάει μήνας που να μην αναφερθεί στον πρώην Πρωθυπουργό. «Έριξε τη χώρα στα βράχια» γράφει χαρακτηριστικά σήμερα, χωρίς φυσικά να παραθέσει έστω ένα επιχείρημα. Έτσι θα του είπε ο φίλος του ο Γιώργος Παπανδρέου ότι έγινε, έτσι λοιπόν κρίνει και αυτός και γράφει.

Ο Κ. Παπαχρήστος λοιπόν ασκεί κριτική σε μένα, επιχειρώντας να μειώσει την αξία του βιβλίου μου και κατ’ επέκταση της προσφοράς του Κώστα Καραμανλή στην Ελλάδα, με το επιχείρημα πως είμαι… οδοντίατρος!

Κ. Παπαχρήστο, είμαι η Σοφία Λουκέρη και όχι «ονόματι Σοφία Λουκέρη» όπως γράψατε και ναι είμαι ΟδοντίατροςΕπίσης ναι είμαι Νέα Δημοκρατία και είμαι υπερήφανη για αυτό! Έχω σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, είμαι Διδάκτορας της Ιατρικής Σχόλης Αθηνών, έχω μετεκπαιδευτεί στις ΗΠΑ ενώ δούλευα εκεί για να πληρώνω την μετεκπαίδευση μου, διατηρώ ιδιωτικό Ιατρείο περισσότερα από 20 χρόνια και είμαι οργισμένη που ένα σύστημα εξουσίας βαθύ πράσινο, ένα σύστημα που εσείς στηρίζεται δυστυχώς με την αρθρογραφία σας έφτασε την Ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.

Είμαι οργισμένη που ενώ αυτό το σύστημα έχει στο ακέραιο την ευθύνη για την χρεοκοπία της Ελλάδας, τολμά να κουνά το δάχτυλο στον ηγέτη που είπε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και που τον έριξαν για να έρθουν αμέσως μετά ΔΝΤ, τρόικες και μνημόνια.

Ότι και να κάνουν όμως, όσες στήλες και αν γραφτούν εναντίον του, ο Κώστας Καραμανλήςείναι ήδη νικητής, γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι είναι αληθινός..

Πηγή: https://neodimokratis.gr