Το Twitter κατακλύστηκε από μηνύματα γεμάτα ευχαριστίες, θαυμασμό, αλλά και εκτίμηση προς το πρόσωπό του

Εδώ και 2,5 μήνες μία γνώριμη φιγούρα εμφανιζόταν καθημερινά στις έξι το απόγευμα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ήταν ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας που ενημέρωνε τους πολίτες για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Ωστόσο το απόγευμα της Τρίτης ήταν η τελευταία φορά που το έκανε. Η συγκίνησή του ήταν έκδηλη.

«Μπορώ ακόμη να κλαίω και να τραγουδάω», είπε, μεταξύ άλλων, στον λόγο που χρησιμοποίησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας. «Με μόνο εφόδιο την ειλικρίνεια, την ομάδα μου και την ανεκτίμητη βοήθεια προσπάθησα να δίνω χρήσιμες πληροφορίες, να απαντώ στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για να βοηθήσω τους πολίτες. Δεν αισθάνθηκα τίποτα διαφορετικό από όλους σας. Αναπάντεχα και απροσδόκητα βρέθηκα τόσο κοντά σας μέσω του τηλεοπτικού φακού και μέσω απαγορευτικού. Αισθάνθηκα κοντά σας και ας μην επικοινωνούσαμε με φυσικό τρόπο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του.

Ύστερα από την ολοκλήρωση της ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας, το Twitter κατακλύστηκε από μηνύματα γεμάτα ευχαριστίες, θαυμασμό, αλλά και εκτίμηση προς το πρόσωπό του καθηγητή. Και αυτό γιατί οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης του αναγνώρισαν ότι συνέβαλε τα μέγιστα στη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού.

Δείτε ενδεικτικά μερικά tweets:

https://twitter.com/ploutarx/status/1265314702718111744?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1265314702718111744%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.ethnos.gr%2Fellada%2F107601_sotiris-tsiodras-ta-eyharisto-enos-laoy-gia-tin-praotita-ti-gnosi-kai-hamilo-profil

Πηγή: ethnos.gr

Προηγούμενο άρθροΟ Σωτήρης Τσιόδρας συγκινήθηκε με ποίημα του Ελύτη που δεν είναι του Ελύτη (vid)
Επόμενο άρθροΚατσιβέλης για τις απευθείας αναθέσεις: “Είναι θεσμοθετημένες για να λειτουργεί ο Δήμος-Λένε ψέμματα-Δεν είναι τα ίδια πρόσωπα που αναλαμβάνουν τις δουλειές”