Αγαπητό kefalonia magazine

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ της ιστοσελίδας www.efimeridakefalonia.gr, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής βρίσκται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλλημμα: Ή θα πρέπει να βεβαιώσει στην Εφορία τις 31/12 τις οφειλές παλαιότερων ετών των μελών του Επιμελητηρίου ή αλλιώς κινδυνεύει να παραπεμφθεί για παράβαση καθήκοντος!

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα το Επιμελητήριο είχε πάρει απόφαση για “κούρεμα” των παλαιών οφειλών κατά 50% και δόσεις αν και πολλά άλλα Επιμελητήρια αρνούνται να βεβαιώσουν τις οφειλές.

Τώρα, τι πρέπει να κάνουν οι επαγγελματίες με οφειλές στο Επιμελητήριο; Όπως δηλώνει ο Πρόεδρος Σπαθής στο efimeridakefalonia.gr “Οι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα πρέπει να έρθουν στο Επιμελητήριο και να εξοφλήσουν παλαιές οφειλές (κούρεμα και δόσεις) διότι δεν υπάρχει επιστροφή. Αναγκαστικά αυτά θα βεβαιωθούν στις 31/12/2018 και είναι κάτι που πραγματικά δεν επιθυμώ για κανέναν επαγγελματία των νησιών μας. Ως Επιμελητήριο θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, θα πάμε σε όσες περισσότερες δόσεις γίνεται, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μας”

Οπότε… όσοι πιστοί προσέλθετε…

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΣτα καθήκοντά του από σήμερα ο νέος Αστυνομικός Δ/ντής Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Επόμενο άρθροΣήμερα στον Μύρτο (εικόνες)