Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αργοστολίου Σπύρος Σαμούρης, μίλησε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» του Cosmos fm για ζητήματα αρμοδιότητάς του

Σε ότι αφορά στο παρκάρισμα είπε: «Έξω από το ξενοδοχείο και την τράπεζα (σ.σ. πρώην Πειραιώς) δεν επιτρέπεται να παρκάρει κανείς. Σύμφωνα με την συγκοινωνιακή μελέτη απαγορεύεται. Τόσα χρόνια παρκάρουν εκεί επειδή υπήρχε ανοχή» υποστήριξε και ξεκαθάρισε ότι ο κόσμος θα πρέπει να μάθει να λειτουργεί σύμφωνα με κανόνες.

Σε ότι αφορά στην εναπόθεση βαρέων αντικειμένων στους κάδους είπε: «Κάθε μέρα ο δήμος γεμίζει ένα φορτηγό με τζάτζαλα.  Σήμερα γεμίσαμε 5 φορτηγά γιατί κάποιοι πετάνε ότι θέλουνε. Την μια μέρα μαζεύουμε στρώματα και την άλλη πολυθρόνες».

Ο αντιδήμαρχος ξεκαθάρισε ότι πλέον, αν πιαστεί κάποιος  να παρατάει αντικείμενα (μεγάλα) σε κάδους θα συλλαμβάνεται και θα του υποβάλλεται και μήνυση για ρύπανση του περιβάλλοντος. Επίσης, κάλεσε τον κόσμο αν θέλει να πετάξει κάτι μεγάλο να επικοινωνήσει με τον δήμο και να πάει φορτηγό του δήμου και να τα μαζέψει.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοιός: Η γεωγραφική κατανομή των 27 νέων κρουσμάτων
Επόμενο άρθροΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΑΓΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Α.Ο ΗΡΑΚΛΗ