Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανυπόγραφα αρθα,από κοντυλοφορους που διακατέχονται από ιδεοληψίες με σκοπό να παρά πληροφορήσουν να σπιλώσουν και να συκοφαντήσουν , ετούτης λόγο των περιστάσεων επιβάλλεται  να επισημάνω τα ακόλουθα .

Πρώτον η θητεία μου ως πρόεδρος τις τ. κ. Νυφιου ξεκινά  στα τέλη του 2014 δηλαδή 7 χρόνια μετά την πρώτη πλημμύρα του 2007.

Δεύτερο από την αρχή της θητείας μου ανελλιπως φρόντισα η δυο λεκάνες απορροής να είναι πάντα καθαρές, έχοντας άριστη συνεργασία με τον τότε προϊστάμενο τις πολιτικής προστασια Χαράλαμπο Τουμάση με τελευταία παρέμβαση το Μάιο του2018 .

Τρίτον κατά την θητεία μου υλοποίησα δυο αντιπλημμυρικά έργα εντός οικισμού συνολικού

μήκους 140 μέτρων με υπογείους αγωγούς και φρεάτια , όπου κατά κοινή ομολογία των κατοίκων σώθηκαν τρεις κατοικίες από την πρόσφατη πλημμύρα .

Τετάρτων σας καταθέτω το τελευταίο έγγραφο

Προς τιν πολιτική προστασια στις 1/3/2019 πριν ακριβώς 7 μήνες και αφού έχει πλεον περάσει η πολιτική προστασια από τους δήμους στις περιφέρειες όπου εκεί ενημερώνω

το κ Αδρεατο προϊστάμενο τις πολιτικής προστασίας για άμεση παρέμβαση του προκειμένου να καθαριστει αλλά και να εκβαθυνει  όπως χαρακτηρίστηκα αναφέρω η λεκάνη  που βρίσκεται  στο ορεινό όγκο  , και αναρωτιέμαι τη έκανε ο κ Αδρεατος που μας λέει ατυχος ότι οι λεκάνες έχουν να καθαριστούν 10 χρόνια !

Σπύρος Βανδωρος

Πρόεδρος Τ.Κ. Νυφιου.