Στο “Μέγαρο” “πήραν στο ψιλό” τον Θ. Μιχαλάτο!

Αγαπητό kefalonia magazine

Τελικά ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος τα …κατάφερε!!!

Με την χθεσινή ανακοίνωσή του, δημιούργημα του πανικού που επικρατεί στην παράταξή του από την συνεχώς αυξανόμενη φημολογία περί “συνεργασίας με τον Παρίση”, έφερε χαμόγελα εκεί στο …”Μέγαρο”.

Και όχι μόνο αυτό…Βρήκαν την ευκαιρία εκεί στο “Μέγαρο” να “τον πάρουν στο ψιλό”!!! Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο που αναρτήθηκε στην “φιλοΠαρισική” ιστοσελίδα www. portoni.gr:

“Τελικά η πολιτική ζωή του νησιού κοντεύει να καταντήσει η “αυλή των θαυμάτων”, αφού ο καθένας ό,τι θέλει λέει, ό,τι θέλει ανακοινώνει, ό,τι θέλει διαψεύδει και γενικά επικρατεί μία κατάσταση ότι του “φανεί του Λωλοστεφανή”!!!

Τελευταίο κρούσμα η πρόσφατη ανακοίνωση του επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κεφαλονιάς Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο οποίος στα καλά καθούμενα διέψευσε την …”φημολογούμενη συνεργασία του με τη δημοτική αρχή του Παρίση”.. Λεπτομέρεια: Ουδέποτε από τη δημοτική αρχή του Δήμου Κεφαλονιάς του έγινε οποιαδήποτε πρόταση συνεργασίας και ουδέποτε υπήρξε τέτοιο θέμα…

Στο Δημαρχείο δε σήμερα διαβάζοντας τη σημερινή ανακοίνωση κάποιοι σταυροκοπιόντουσαν και κάποιοι άλλοι απαιτούσαν από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Νίκο Ανουσάκη να …”κάνει έλεγχο στην ποιότητα του νερού της ύδρευσης” αφού αν κρίνουμε από τις συμπεριφορές ορισμένων μάλλον “κάτι δεν πάει καλά με το νερό”!!!

Πάντως πρώτη φορά βλέπουμε να διαψεύδονται γενικά και αόριστα φήμες και αυτό μάλλον αποτελεί μία πρωτοτυπία του συνδυασμού Μιχαλάτου και αν συνεχίσουν έτσι σε λίγο …”θα διαψεύδουν αυτά που είπε ο μπάρμπα Φώτης στο καφενείο ή αυτά που είπε η κυρά Κατίνα στις γειτονιές”!!!

Ρε δεν πάμε καλά, δεν πάμε καλά!!!”

Και για να πω και κάτι άλλο…Μήπως τελικά όλη αυτή η έρπουσα φημολογία αποτελεί άλλο ένα “σατανικό” σχέδιο που εκπορεύεται από το “Μέγαρο” με στόχο να αποδυναμώσει την υποψηφιότητα Μιχαλάτου;

Βλέπεις λοιπόν κ. Μιχαλάτε, γιατί δεν ωφελούν οι χαμηλοί τόνοι; Ανέβασέ τους διότι έτσι όπως πάτε εκεί στην Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, στο τέλος θα μείνετε και εκτός β΄γύρου

Ο τοπικός αναλυτής