Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ πραγματοποίησε τη Μ.Τετάρτη συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Άμυνας.

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αρνήθηκε να παραλάβει το ψήφισμα μας, ταμπουρώθηκε πίσω από τις κλειστές πύλες, κατέβασε τα Στρατιωτικά ΜΑΤ και “φώναξε” ομάδες ΔΙΑΣ…

Αυτοί όμως είναι νεκροί….

1. Ο 23χρονος Κυριάκος που υπηρετούσε στο ΚΕΤΧ Αυτοκτονεί μετά από καψόνια, μπούλινγκ, απειλές, τρομοκρατία

2. Υπολοχαγός Αυτοκτονεί πέφτοντας από τον 5ο όροφο
3. 23χρονος συνάδελφος που υπηρετούσε στην Λήμνο χάνει την ζωή του και το Υγειονομικό δεν ξέρει τίποτε.
4. Ο 37χρονος υπαξιωματικός πεθαίνει στο 401 ΣΝ από Κορονοιό
5. 52χρονος Ταγματάρχης χάνει την ζωή του στα ΚΑΑΥ Αγίου Ανδρέα αβοήθητος καθώς δεν υπήρχε γιατρός-νοσηλευτής-ασθενοφόρο…
6. Ο Πλωτάρχη (Ε) Γ. Τ., μέλος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β.Τ.Α.) χάνεται αιφνιδίως.
Όλοι αυτοί οι συνάνθρωποι μας χάθηκαν μέσα σε ελάχιστες μέρες στον Ελληνικό Στρατό που ανασυγκροτείται για να γίνει πιο Φονικός, πιο Πολεμικός και Αποτελεσματικός στην άρχουσα τάξη που ανταγωνίζεται με την αντίστοιχη Τουρκική για ΑΟΖ και ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά και τον έλεγχο των θαλάσσιων δρόμων σε Αιγαίο και Μεσόγειο.
Που εμπλέκεται πιο αποφασιστικά στους ανταγωνισμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με Ρωσία που θεωρείται Εχθρός και Κίνα που είναι ο Αντίπαλος τους. Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που δρουν από τα Βαλκάνια μέχρι την Αφρική και από την Μέση Ανατολή μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό. Άμεσα υπογράφουν 5χρονη Πολεμική Συμφωνία με τις ΗΠΑ που αποκτά ακόμη 20 Βάσεις.
Για αυτό ξοδεύουν δεκάδες ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ σε Εξοπλισμούς, σε προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και Στρατιωτικών, εις βάρος των κοινωνικών αναγκών, απαιτώντας νέες θυσίες από τον εργαζόμενο λαό μας.
Γι’ αυτό Αυξάνουν την Στρατιωτική θητεία στους 12 μήνες.
Ένα μέτρο Ταξικό, Φιλοπόλεμο και Άδικο. Μια αύξηση που επιβλήθηκε ήδη και σε αυτούς που υπηρετούν κόβοντας τις Εορταστικές Άδειες του Πάσχα και τις Άδειες Ορκωμοσίας.
Απέναντι σε όλα αυτά βρέθηκε από την πρώτη στιγμή το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Συγκεντρώνοντας εκατοντάδες Υπογραφές από περισσότερα από 100 στρατόπεδα συναδέλφων που Αρνούνται την Αύξηση θητείας και τους Πολεμικούς Τυχοδιωκτισμούς. Πρωταγωνιστώντας στην πραγματοποίηση της Αντιπολεμικής Αντιμιλιταριστικής Αντιιμπεριαλιστικής Ημέρας Δράσης στις 17/04, με κινητοποιήσεις σε 14 πόλεις και νησιά. Με την συμμετοχή τριών (3) ένστολων φαντάρων στην Αντιπολεμική Πορεία της Αθήνας.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
Απέναντι στον Στρατό η Αγωνιστική Στάση των φαντάρων και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Κανένας μαθητής να μην γίνει Αστυνομικός, Λιμενικός, Συνοριοφύλακας και Στρατιωτικός
Η ανάγκη παρέμβασης του Αντιπολεμικού κινήματος, μέσα και Έξω από τον Στρατό είναι πιο αναγκαία από ποτέ.
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ – ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΕΕ, ΤΗΝ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ-να γυρίσει ο Στρατός που είναι εκτός συνόρων
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437