Συνέχεια στις επιτυχίες για την ταινία “The Outpost” του Λευκαδίτη Γιάννη Καλαφάτη!

Η σύγχρονη πολεμική ταινία “The Outpost” του γνήσιου Λευκαδίτη Ελληνοαμερικανού παραγωγού Γιάννη Καλαφάτη (John Kalafatis – York Films) συνεχίζει να μας εντυπωσιάσει με τις κινηματογραφικές επιτυχίες της!

Καταρχήν, η ταινία “The Outpost” έχει γνωρίσει πραγματικά άριστες γνώμες εξ αρχής από το κριτικό και στη συνέχεια από το φίλο-κινηματογραφικό κοινό που μπόρεσε να δει την ταινία από τις 3 Ιουλίου που ξεκίνησε να διατίθεται στο διαδίκτυο (Amazon Prime, iTunes, Google Play και FandangoNow) ή στις λιγοστές κινηματογραφικές αίθουσες που προβλήθηκε λόγω της πανδημίας του Κοροναϊού κατατάσσοντας την ταινία στην πρώτη θέση διαδικτυακών πωλήσεων ή ενοικιάσεων!

Η μεγάλη επιτυχία της ταινίας “The Outpost” ενδεικτικά συνέβαλε στο να ανέβει κατακόρυφα και η τιμή της μετοχής της εταιρείας διανομής της στο Αμερικανικό Χρηματιστήριο! Η εταιρεία διανομής πρόσθετα τη χαρακτήρισε σαν το μεγαλύτερο άνοιγμα διάθεσης προβολής ταινίας στην ιστορία της!

Όμως, η επιτυχία της ταινίας του Γιάννου Καλαφάτη δεν ήταν πρώτη στις διαδικτυακές εισπράξεις μόνο την πρώτη εβδομάδα αλλά συνεχίστηκε και το δεύτερο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε καθιερώνοντας την ως μια από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς κατά την άποψη πολλών.

Οι φήμες που κυκλοφορούν ότι η ταινία “The Outpost” του Γιάννη Καλαφάτη θα μπει στη διαδικασία διεκδίκησης Όσκαρ ενισχύονται ακόμα περισσότερο όσο συνεχίζονται οι επιτυχίες της!

Άλλωστε, και το βιβλίο “The Outpost: An Untold Story of American Valor” του συγγραφέα Jake Tapper, στο οποίο βασίζεται η αληθινή ιστορία της ταινίας με τους διάσημους ηθοποιούς Ορλάντο Μπλουμ και Σκοτ Ίστγουντ, γνωρίζει και αυτό μεγάλη επιτυχία καθώς βρίσκεται στην λίστα των Μπεστ Σέλερ των διαδικτυακών πωλήσεων της Amazon!

Ευχόμαστε σ’ όλους τους αξιόλογους Έλληνες και άλλους συντελεστές ακόμα καλύτερες επιτυχίες στη μελλοντική διαδρομή της ταινίας!

Σπύρος Καγκάδης

https://decider.com/2020/07/06/the-outpost-vod-opening-weekend/?utm_source=facebook_sitebuttons&utm_medium=site+buttons&utm_campaign=site+buttons

https://www.forbes.com/sites/scottmendelson/2020/07/13/box-office-vod-movies-old-guard-empire-strikes-back-hamilton-tom-hanks-scoob-netflix-disney-apple-hbo/