Αγαπητό kefalonia magazine

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επιθέσεις στο Επιμελητήριο και τον Πρόεδρό του Σταύρο Σπαθή μέσω παραπολιτικών στηλών. Αυτή τη φορά η επίθεση εστιάζει στο ότι ο Σταύρος Σπαθής θα είναι υποψήφιος με τον Θεόφιλο Μιχαλάτο

Από την άλλη πλευρά (του Επιμελητηρίου δηλαδή) δεν υπάρχει κάποια απάντηση

Διαβάστε τι γράφει το ekefalonia.gr στην στήλη “Άνω, κάτω και πλαγίως”:

“Η διοίκησή του αλλά και ειδικά ο Σταύρος Σπαθής προσπάθησαν και κατάφεραν να συγκεντρώσουν αρκετό κόσμο στο κόψιμο της πίτας που τελικά  είχε και αυτοδιοικητικό συμβολισμό, αφού δεν έλειψαν οι σοβαρές αιχμές προς τη Δημοτική Αρχή.

Στον μίνι απολογισμό του ο Σταύρος Σπαθής έκανε σαφές το αυτοδιοικητικό του στίγμα· θα ξεπληρώσει το γραμμάτιο στήριξης του Θεόφιλου ενισχύοντάς τον στη μάχη για την κατάληψη του Δημαρχείου.

Είναι γεγονός ότι το 70% των παρευρισκομένων ήταν του κλίματος Μιχαλάτου κάτι που αποδεικνύει ότι το Επιμελητήριο αναμένεται να λειτουργήσει ως πολιορκητικός κριός στις Δημοτικές εκλογές.

Εάν αυτό βέβαια γίνει πράξη, θα αποδείξει ότι οι εξαγγελίες Σπαθή για ανεξάρτητο, αδέσμευτο Επιμελητήριο στην υπηρεσία των μελών του και μόνον, ήταν ψεύτικες και κούφιες. Θα θολώσει δε την καλή εικόνα που προσπαθεί να εμφανίσει μέχρι σήμερα ο Σταύρος Σπαθής.”

Ο τοπικός αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΟι μηχανικοί κόβουν πίτα
Επόμενο άρθροΑκτοπλοΐα: Κινδυνεύει να χάσει πάνω από 50% λειτουργικής κερδοφορίας