Αγαπητό kefalonia magazine

Από χθες διαβάζω “διθυράμβους” μετά την συνεδρίαση της ΝΟΔΕ με την παρουσία της υποψήφιας για την Περιφέρεια κ. Ρόδης Κράτσα. Διαβάζω επίσης την “διαβεβαίωση” ότι το “Μέγαρο” θα στηρίξει “με όλο του το είναι” την κ. Κράτσα.

Και ο Θόδωρος Γαλιατσάτος; Ο Περιφερειάρχης που “ξελασπώνει” 4 χρόνια τώρα με χρηματοδοτήσεις και εντάξεις έργων, τι θα απογίνει; Διότι όλοι γνωρίζουν ότι το 2014 το μεγαλύτερο μέρος του συνδυασμού της Ισχυρής Κεφαλονιάς στήριξε τον κ. Γαλιατσάτο απέναντι στους κ.κ. Σπύρου και Κουρή.

Τώρα λοιπόν τι θα γίνει; Θα αφήσουν τον Θόδωρο για την κ. Κράτσα; Ή μήπως αυτό είναι ένα ακόμη “παραμυθάκι” του “Μεγάρου” για να …καθησυχαστούν η κ. Κράτσα, ο κ. Αυγενάκης και ο κ. Μητσοτάκης που  ξεκαθάρισε κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κεφαλονιά ότι απαιτεί στήριξη στην κ. Κράτσα; Ή μήπως έχουμε και …”διπλό παιχνίδι” για να μην χάσουμε κανέναν; Το μέλλον θα δείξει…

Υ.Γ: Αν θέλετε μία προσωπική άποψη με το που θα δουν στο “Μέγαρο” να μετέχει στο ψηφοδέλτιο της κ. Κράτσα ο μηχανικός Σταύρος Τραυλός, φανατικός εχθρός του “Μεγάρου” και φίλος του κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου, θα …”απασφαλίσουν”. Διότι δεν θέλουν με τίποτε κάποιοι να δουν Αντιπεριφερειάρχη, τον άνθρωπο που αποκάλεσαν ειρωνικά “Δήμαρχο Βαρδιάνων” σε επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Κεφαλονιάς!

Ο Τοπικός Αναλυτής

Προηγούμενο άρθροΣ. Λουκάκης: Το “Μέγαρο” τον προωθεί ως σημαντική προσθήκη στο ψηφοδέλτιο όμως…
Επόμενο άρθροΠρόβατα εντός και εκτός εισαγωγικών!..