Σήμερα ενημερώθηκαμε από την Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου για άλλο ένα σημαντικό έργο που πηγαίνει προς υλοποίηση για το χωριό μας. Η αναβάθμιση του δημοτικού μας σχολείου, που περιλαμβάνει τις εξής εργασίες. Καινούργια κουφώματα αλουμινίου με τζάμια ενεργειακά, υγρό μόνωση ταράτσας, βάψιμο κάγκελα, θερμό προσωψη εξωτερικης τοιχοποιίας καθώς και ανακατασκευή του προαύλιου χώρου με επίστρωση πλακών καθώς και άλλες λοιπές μικρό εργασίες. Αναβαθμίζοντας το σχολείο μας κάνοντας το πρωτοποριακό στις κτηριακές του υποδομές. Η σημερινή εξέλιξη μας βρίσκει για άλλη μια φορά όχι μόνο ικανοποιημένους αλλά μας δίνει και δύναμη να συνεχίσουμε αφού δίπλα μας έχουμε μια δημοτική αρχή που σέβεται τις δικές μας προτάσεις αλλά κυρίως πράττει τα απαραίτητα ώστε να υλοποιούνται δείχνοντας σε όλους μας ότι πλέον οι μικρές τοπικές κοινωνίες έχουν φωνή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επισης τον αναπληρωτή πρόεδρο Νίκο Φωη τον σύμβουλο Σπύρο Κουνάδη, καθώς και τον συγχωριανό μας και μέλος του λιμενικού ταμείου Γιάννη Τζωρτζάτο που στηρίζουν όχι με λόγια αλλά με πράξεις το έργα του χωριού μας αλλά κυρίως για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που έχουμε μεταξύ μας . Το δικό μας σύνθημα είναι ακόμα επίκαιρο κάνοντας τα λόγια μας πράξη. Διλινατα μεγάλο χωριό ξανά.

Από το fb του Προέδρου των Διλινάτων Τάσου Τζωρτζάτου

Προηγούμενο άρθροΈφυγε από τη ζωή μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού σε συνδυασμό με COVID-19 η Κωστούλα Γασπαρινάτου-Χάλδα-Γιαγιά του Γιώργου Κοκκόλη
Επόμενο άρθροΚεφαλονιά: Θυμάστε τον Δημήτρη Βερούτη & το Paddling for Kefalonia; Δείτε τα 3 πολύ σημαντικά πράγματα που κατάφερε & μας συγκινούν όλους! (εικόνες)