Τάσος Βαλλιανάτος: Μία Απάντηση για την Επανάσταση του 1821 και το Μήνυμα της!

Το τελευταίο χρονικό Διάστημα παρατήρησα ως πολίτης μία Διαμάχη που ξέσπασε για πολλοστή φορά για την Ιστορική Σημασία της Ελληνικής Επανάστασης, τις ρίζες, καθώς και της επιρροής της στη Διαμόρφωση της Ταυτότητας του Νέου Ελληνικού κράτους!

Για μία ακόμη φορά ξέσπασε μία διαμάχη για πράγματα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ που έχουν λυθεί στη Συνείδηση του Ελληνικού Λαού, όχι ως προϊόν μίας Σχολικής ή Ακαδημαϊκής Διδασκαλίας αλλά ως Κυτταρική Ιστορική Μνήμη του Έθνους μας!

Θέλοντας λοιπόν να απαντήσω στον Αγαπητό μου Δάσκαλο κ.Πέτρο Πετράτο και τον Αγαπητό κ.Ηλία Τουμασάτο (αναφέρω ότι δεν έχω διαβάσει την ομιλία του και δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να τον αδικήσω) νιώθω την ανάγκη να καταθέσω την αυτονόητη “Γνώση” και την Εθνική Αυτοσυνειδησία ενός νέου Κεφαλλονίτη και πάνω από όλα Έλληνα, ο οποίος Υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό και Ανδρώθηκε τιμώντας τους ήρωες προγόνους μας!

Αγαπητοί Δάσκαλοι μου! Κάθε Επανάσταση έχει και μία Διακήρυξη! Η Επανάσταση του 1821 έχει τη Διακήρυξη του Α.Υψηλάντη γραμμένη δια χειρός του Κεφαλλονίτη Γ.Κοζάκη Τυπάλδου! Ο Τίτλος της Διακήρυξης είναι “ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ”! Ο δε Ήρωας Αρχιστράτηγος Θ.Κολοκοτρωνης έγραφε “ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”!

Ερωτώ λοιπόν γιατί 200 χρόνια μετά να Αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα των ίδιων των Ηρώων της Επανάστασης και να ακούσουμε την άποψη του Κάθε Βαλλιανάτου, Πετράτου, Τουμασάτου ή ακόμη και πιο Διάσημων… Πορτοσάλτε Βερέμηδων και άλλων, οι οποίοι όχι μόνο δεν αποτελούν Πηγή Ζώσα της Επανάστασης και ιστορική Μαρτυρία της Εποχής αλλά αποτελούν Υποκειμενικές Απόψεις οι οποίες έχουν ενδεχομένως και Συγκεκριμένη Ιδεολογική Αφετηρία! Αλλοιώνουν τα πράγματα όχι Απαραίτητα με Δόλο αλλά από την Ανάγκη μια προσαρμογής των Ιστορικών Γεγονότων στην Κλίνη Του ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ!

Η Πλούσια Μαντώ Μαυρογένους, η Εφοπλιστίνα Μπουμπουλίνα. Ο Πάμπτωχος Γ.Καραισκάκης και ο επίσης πάμπτωχος Μακρυγιάννης, ο Παπαφλέσσας, ο Επίσκοπος Σαλώνων Ησαίας! Τι ένωσε όλους αυτούς τους ανθρώπους από όλα τα γεωγραφικά μήκη. Από όλες τις Κοινωνικές Τάξεις και από όλα τα Μορφωτικά επίπεδα ώστε να Θυσιάσουν Ζωή και Πλούτη;; Τι τους οδήγησε στη Θυσία αν δεν ήταν η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ που ήδη Υπήρχε και ο Κοινός Σκοπός του Εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνα; Αν ήταν Ταξική όπως Λέτε Δήθεν η Επανάσταση.. Τι Δουλειά έιχαν οι Πάμπλουτοι..Σεκκερης Μαυρογένους Μπουμπουλίνα, Καποδίστριας, Κουντουριώτηδες, Α.Μεταξάς, Επίσκοποι και Άλλοι πολλοί Βαθύπλουτοι που έδωσαν τα πάντα και Πέθαναν στην Ψάθα;;

Ζούμε μία Πλημμύρα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ όπου τα δύο Ποτάμια των Liberal Leftist Made in Usa Cosmopolitan (Aμερικανική Σχολή Βερέμης κλπ) και η Παραδοσιακή Διεθνιστική Αριστερά Συναντώνται και προσπαθούν να μας “πνίξουν” στις Ανακρίβειες ώστε να ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΨΟΥΝ την Ιστορίας μας στα μέτρα τους και στην Κλίνη του Ιδεολογικού Προκρούστη όπως προαναφέραμε! Αλίμονο. Μάταιος ο Κόπος τους. Γιατί η Ελληνική Συνείδηση είναι γραμμένη στα κύτταρα μας και στους Αγώνες της Φυλής και όχι στις εκπομπές Καναλιών και σε “Περισπούδαστες” Αναλύσεις!
Οχι η Ελλαδα δεν ειναι ΗΠΑ..κύριοι..Υπήρχε από την Αρχαιότητα Ελληνικό Έθνος (Παπαρρηγόπουλος) και το 1821 έγινε το Νέο Ελληνικό κράτος.!

Η Ελλαδα δεν ειναι ένα Συνονθύλευμα Μεταναστών που έγινε κράτος όπως οι ΗΠΑ με την Επανάσταση του 1776 και δεν αποκαλέιται καθ Υπερβολήν “Έθνος”! Είναι αστείο την ίδια στιγμή που οι “Cowboys” των ΗΠΑ αυτοαποκαλούνται δήθεν “Εθνος” Εδώ ο κ.Βερέμης και λοιποί να θέλουν να μας πείσουν ως Κολοβή Αλεπού ότι η Ελλάς δεν είναι΄΄Εθνος..Έλεος πια!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Λίγα λόγια για το Πατριαρχείο και την Προσφορά του στον Αγώνα. Ο Πατριάρχης Γρηγόριος ο Ε Κρεμάστηκε από το Σουλτάνο ως Προδότης του Οθωμανικού κράτους… Τι άλλη απόδειξη θέλετε ότι ο Πατριαρχης στήριξε Υπόγεια την Ελλήνική Επανάσταση και το πλήρωσε με τη Ζωή του και Μαρτύριο του;;

ΡΩΤΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΙ..

Γιατί Υπόγεια;; Μα όταν το 2022 ο Βαρθολομαίος με στήριξη Ελλάδας, ΗΠΑ, Ε.Ε κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να δολοφονηθεί από Γκρίζους Λύκους και όταν όλοι μας ομολογούμε ότι είναι αιχμάλωτος το 2022 ο Πατριάρχης στην Πόλη και δεν έχει Ελευθερία λόγου!
Όταν η Αγια Σοφία είναι τζαμι το 2022, εσείς θέλατε το 1821 να βγει Ανοιχτά ο Γρηγόριος ο Ε και να κηρύξει Επανάσταση για να είχε Γίνει η Γενοκτονία του Ελληνισμού αντι το 1922 από το 1821;;; Μας κάνετε Πλάκα;;; Μιλάμε Σοβαρά τώρα ως Επιστήμονες;;

Και μια ιστορική ερώτηση..
Να κάνετε ενα αφιέρωμα στη Συμβολή των Κομμουνιστών Σοβιετικών (οχι των Ρώσσων) στην Ελληνική Γενοκτονία του 1922 και τη βοήθεια τους στον Κεμαλ…

Για να μην πιάνουμε την Ιστορία από όπου μας βολεύει!

Με Αγάπη και εκτίμηση
Α.Βαλλιανάτος