Θέλει η Νεφέλη Μεγκ να κρυφτεί και η θεσμικότητα δεν την αφήνει – Χυδαίοι χαρακτηρισμοί της «εκλεκτής» YouTuber του Μητσοτάκη για τον Τσίπρα

Πολλοί μάθαμε τη Νεφέλη Μεγκ ουσιαστικά από τη συνέντευξή της, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της -υποδειγματικής, είναι η αλήθεια- προεκλογικής καμπάνιας τουεπέλεξε να απευθυνθεί στο νεανικό κοινό, παραχωρώντας συνέντευξη στη συγκεκριμένη YouTuber, η οποία, μάλιστα, διατηρεί και το δικό της podcast με όνομα Μπούκλα 99, στην Athens Voice.

Κατά τη συνέντευξή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Νεφέλη Μεγκ -ευτυχώς για την ίδια- δε θέλησε να ρωτήσει τίποτα για την «τοξικότητα» – αγαπημένο όρο της γαλάζιας παράταξης (ναι, της ίδιας, που στις εκλογές του ’19 οι «φίλοι» της είχαν κάνει σημαία κάτι πίτσες που έρχονταν) – και, ενδεχομένως, το τελευταίο της podcast για το αποτέλεσμα των εκλογών, να εξηγεί το γιατί.

 «Ο Τσίπρας πήγε για “ράμματα” μετά το αποτέλεσμα»

«Φήμες λένε, ο Αλέξης, του πήρε πάρα πολλή ώρα να εμφανιστεί στην Κουμουνδούρου, και ως γνωστόν, μάλλον πέρασε -λέω εγώ τώρα- από τον Ευαγγελισμό για ράμματα. Για ράμματα! Δεν άντεξε! (γέλια) Λοιπόν δε σας έχω καλωσορίσει στη Μπούκλα 99…», ξεκίνησε το τελευταίο της, μετεκλογικό podcast με τίτλο «Πρόεδρε, βάλε όπισθεν» η influencer

Θα περίμενε κανείς από την hip youtuber της Athens Voice, που φιλοξενεί κατά καιρούς πολλές, αγαπημένες και λογικές φωνές της αστικής δημοκρατίας, ως νομικός που είναι να αναγνωρίζει ότι –για λόγους θεσμικούς και μόνο– αναφερόμαστε -αν μη τι άλλο-, με σεβασμό στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας ο οποίος, μάλιστα, τυγχάνει και πρώην πρωθυπουργός – δεν τα λέμε εμείς, το Σύνταγμα τα λέει. Για τον σεβασμό στους ΛΟΑΤΚΙ+ συμπολίτες μας, δε, ούτε λόγος.

Πηγή: ethnos.gr