Σας οινοποιός της Κεφαλονιάς καλωσορίσω με μεγάλη ευχαρίστηση το άνοιγμα των εστιατορίων -μετά τα περιοριστικά μέτρα λόγω του covid-19- και καλώ όλους τους συμπατριώτες μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους, το άνοιγμα τους!

Εύχομαι μ όλη μου την καρδιά, να μπορέσουμε ν αφήσουμε πίσω όλα τα προβλήματα που προέκυψαν εξ αιτίας του, στον κλάδο της εστίασης και όχι μόνο.

Να επισημάνω την σημασία που έχει για την περαιτέρω επιτυχία της πορείας μας στην μάχη κατά της πανδημίας, το επώνυμο Κεφαλλονίτικο κρασί, καλώντας όλους τους έλληνες να το τιμήσουν στα τραπέζια των  εστιατορίων  που επισκέπτονται, ζητώντας επίμονα και επιλέγοντας το κατά προτίμηση από τα ανώνυμα προϊόντα που τους διατίθενται σαν επιλογές!

Επίσης καλώ τους φίλους εστιάτορες του νησιού μας να αξιοποιήσουν και να τιμήσουν ειδικότερα το επώνυμο Κεφαλλονίτικο κρασί, προσφέροντας το σε φιλικότερη σχέση κέρδους ανά φιάλη, χωρίς υπερβολικές χρεώσεις σε σχέση με την τιμή κτήσης,  εμπνέοντας έτσι τους πελάτες τους να το προτιμήσουν, προστατεύοντας την υγεία τους!

Η Κεφαλονιά μας έχει πολλά καλά οινοποιεία με πολλά καλά κρασιά και πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ υπερήφανοι γι αυτό! Επιλέγοντας τα, ενισχύουμε τους παραγωγούς των  σταφυλιών του νησιού μας και ερχόμαστε σε επαφή με την ιδιαίτερη εξέλιξη που αυτά είχαν σαν κρασί, από την φροντίδα, το μεράκι και τα επιδέξια χέρια των οινοπαραγωγών μας! Τους αξιολογούμε και τους επιβραβεύουμε για την προσπάθεια τους!

Για το οινοποιείο Φοίβος στου Βουνί Παλικής

Θεόδωρος Φοίβος Ορκόπουλος

Προηγούμενο άρθροΟ συγκινητικός αποχαιρετισμός του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Σάμης Πολύδωρου Στελλάτου στον Φραγκίσκο Στελλάτο
Επόμενο άρθροΗ Levante ferries μειώνει τους ρύπους