Αγαπητό kefalonia magazine

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί και φαντάζομαι όχι μόνο σε μενα, η στάση του προαλειφομενου για Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλου Μιχαλάτου. Στην κυριολεξία ο κ. Μιχαλάτος είναι …άφαντος καθώς προκαλείται συνεχώς από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για σημαντικά ζητήματα και απαντά με …σιωπη!!!

Θα αναφέρω δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα: Το πρώτο έχει να κάνει με το θέμα των ανεμογεννητριών στα Κηπουρια όπου ο κ. Μιχαλάτος στην ουσία “κρύφτηκε” πίσω από τον Διονύση Αραβαντινό και το δεύτερο και πιο σημαντικό, την δικαστική περιπέτεια με την “μαύρη τρύπα” του τ. Δήμου Λειβαθούς, όπου υπήρξε ένα άρθρο στην ιστοσελίδα kefaloniapress και στο οποίο μέχρι σήμερα ο κ. Μιχαλάτος δεν έχει απαντήσει.

Φυσικά, το παρασκήνιο για αυτή την ανεξήγητη στάση του κ. Μιχαλάτου “οργιαζει” ενώ το καθολικό ερώτημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία και την πολιτική πιάτσα είναι ένα:

κ. Μιχαλατε, γιατί σιωπας;

Ο τοπικός αναλυτης

Προηγούμενο άρθροΝτέρμπι κορυφής για τους άνδρες στο Αργοστόλι…Με Προμηθέα 2014 το παιδικό στο final-6…Στην Πάτρα οι παμπαίδες, στο Αντίριο τα κορίτσια
Επόμενο άρθροΙχθυοτροφεία Κεφαλονιάς (οικ. Γερουλάνου): Επιστροφή κεφαλαίου 2,4 εκατ. ευρώ στους μετόχους