Αργοστόλι, 10-07-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω τους συνδημότες μου, σχετικά με την ανακοίνωση του Νίκου Παυλάτου, εκλεγμένου συμβούλου στην Κοινότητα Αργοστολίου με την παράταξη ΦΑΡΟΣ, ότι πραγματικά προσπαθώ αλλά αδυνατώ να κατανοήσω το τι έχει συμβεί: Πέμπτη βράδυ ανάρτηση του πολιτιστικού προγράμματος του ΦΑΡΟΥ, Παρασκευή πρωί ακύρωση του προγράμματος και επίθεση προς το πρόσωπό μου.

Και αδυνατώ να κατανοήσω το τι έχει συμβεί, αφού:

  1. Εάν ο Φάρος επιθυμούσε τη χρηματοδότηση των εκδηλώσεων του, ο Δήμος, βάση της νομοθεσίας που διέπει τη λειτουργία του, δεν επιτρέπεται να χρηματοδοτεί δημοτικές – τοπικές παρατάξεις.
  2. Εάν ο Φάρος ενοχλήθηκε από την ανάρτηση του προγράμματος του Δήμου Αργοστολίου, ο Δήμος έχει όχι μόνο το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων.
  3. Δεν κατατέθηκε στο Δήμο αίτημα παραχώρησης του χώρου του Κουτάβου για διοργάνωση εκδηλώσεων και ως εκ τούτου δεν υπήρξε απάντηση για αυτό το θέμα.

Προσωπικά, το βράδυ της Πέμπτης, με χαρά είδα αναρτημένο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του ΦΑΡΟΥ για το φετινό καλοκαίρι.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι σέβομαι το θεσμικό ρόλο του εκλεγμένου τοπικού συμβούλου κ. Νίκου Παυλάτου όπως θα πρέπει και αυτός να σέβεται το θεσμό του Δημάρχου Αργοστολίου.

Για μένα, η συγκεκριμένη αντιπαράθεση τελειώνει εδώ.

  Καλό Καλοκαίρι

 

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Δήμαρχος Αργοστολίου

 

Προηγούμενο άρθροΠέτσας για μετακίνηση από νομό σε νομό: Πιθανόν με rapid test
Επόμενο άρθροΜε 18.685 μόρια, το «δώρο» του Δημήτρη από τη Ναύπακτο στους γονείς του που πέθαναν από κορωνοϊό