Σε αντίθεση με την αγωνία και την προσπάθεια όλων μας,τι θα γίνει τελικά με το σπάσιμο του Δήμου Κεφαλονιάς, κάποια τοπικά ΜΜΕ, ασχολούνται με την υποτιθέμενη συμφωνία Θεόφιλου – Λυκούδη – Παρίση για μετεκλογική συνεργασία Διοίκησης του Δήμου Κεφαλονιάς.

Ευγενικά θα αναρωτηθώ,τι σκοπούς εξυπηρετούν, γνωρίζοντας τη σχέση τους με πολιτικούς παράγοντες, ποιους θέλουν να βλάψουν πολιτικά και ποιους να βοηθήσουν.

Είμαι όμως υποχρεωμένος να απαντήσω ξεκάθαρα τα αυτονόητα :

Πέντε χρόνια συνεχίζουμε να δίνουμε μάχη ενάντια στην καταστροφική , αλαζονική και αδιαφανή Δημοτική Αρχή Λυκούδη – Παρίση.

Μάλιστα, σε όλους τους τόνους, έχουμε εκφράσει κατ’ επανάληψη ότι τη θεωρούμε τη χειρότερηόλων.

Όλοι έχουν προσωπική άποψη για τις επιθέσεις που έχουμε δεχθεί, λεκτικές καιαπαξιωτικές στην προσπάθεια να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας στο Δήμο Κεφαλονιάς.

Πολλές φορές μάλιστα , πέρασαν και σε προσωπικό επίπεδο προπηλακισμού.

Θυμίζω δε, κατά τις τελευταίες εκλογές του Επιμελητηρίου, την επίθεση Λυκούδη εναντίον μου σε επαγγελματικό μάλιστα επίπεδο, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Εμείς,  σε αυτές τις συνθήκες, επιλέξαμε να μείνουμε και να πολεμήσουμε, εκφράζοντας την ελπίδα και να μην εγκαταλείψουμε τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως έκαναν άλλοι.

Τώρα όμως είναι ανάγκη για συστράτευσηκαι ένωση όλων των δυνάμεων ώστε να φέρουμε το νέο , με σεβασμό σε όλους τους προηγούμενουςΑυτοδιοικητικούς .

Μαζί, να δώσουμε τη μάχη, είτε σε ένα Δήμο, είτε σε τέσσερις, με στόχο να επανέλθει η κανονικότητα και να ξανά έρθουν στο προσκήνιο όλες οι υγιείς , Πολιτικές δυνάμεις του τόπου.

 

Με εκτίμηση,

Θεόφιλος Μιχαλάτος

Επικεφαλής Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς

Προηγούμενο άρθροΕπιστολή απόγνωσης 60χρονης καρκινοπαθούς από την Ιθάκη στον Αλέξη Τσίπρα
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα επισκέψεως της Αναπληρώτριας Υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θ. Φωτίου, στην Κεφαλονιά 27-28 Οκτωβρίου 2018